Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újabb budapesti csúcskoncert

Katy Perry - Újabb budapesti csúcskoncert

Azt már jó ideje tudjuk, hogy napjaink legnagyobb világsztárja, Lady GaGa az őszi európai koncertsorozata keretében Budapestet is útba ejti – a New York-i énekesnő november 7-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában. A múlt héten jelentették be, hogy a kettes számú világsztár is látható lesz a magyar fővárosban, Katy Perry koncertjére ugyanott kerül sor október 1-jén.

A kislányosan bájos, kedvesen pimasz, 1984-es születésű kaliforniai énekesnő harmadik stúdiólemeze, a Teenage Dream világszerte az eladási listák élén nyitott. A korong beharangozó dala, a Snoop Dogg-gal készült Calfornia Gurls a nyár egyik nagy slágere: az USA-ban hat, Nagy-Britanniában két hétig volt listavezető. „Szeretném, ha a közönség a koncertjeimen többet táncolna, ezért olyan albumot készítettünk, ami még inkább mozgásra ösztönzi az embereket” – nyilatkozta az énekesnő az új lemezéről. Az előző, 2008-ban kiadott One of the Boys című albumából több mint ötmillió fogyott világszerte, és két hatalmas sláger – I Kissed a Girl, Hot n Cold – született róla. Különálló felvételeit már 22 millió példányban töltötték le legálisan az internetről.

Katy Perry - Újabb budapesti csúcskoncert

Katy Perry következő videoklipjében magyar fiatalok is szerepelhetnek. A szereplőválogatás már lezajlott, de szeptember 12-ig még lehet jelentkezni saját videóval a megadott weboldalon. A válogatáson készült és a beérkezett videók alapján a zsűri választja ki azokat, akik részt vehetnek a nemzetközi produkcióban megvalósuló forgatáson. A pályázóknak a bennük rejlő tehetségről, érdekes és értékes képességeikről kell tanúságot tenniük.

Puha József

2010. 09. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újabb budapesti csúcskoncert cikk képei
Katy Perry - Újabb budapesti csúcskoncertKaty Perry - Újabb budapesti csúcskoncert