Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A hisztis Susan tökéletlen napja

Susan Boyle - A hisztis Susan tökéletlen napja

A Britain’s Got Talent óriási felfedezettje, tavaly a legtöbb nagylemezt értékesítő Susan Boyle a múlt héten a tehetségkutató tévéműsor amerikai változatában, az America’s Got Talentben lépett volna fel Lou Reed klasszikus slágerével, a Perfect Day (Tökéletes nap) cíművel.

A legendás dalszerző-énekes azonban nem járult hozzá a skót énekesnő előadásához. Szóvivője szerint nem rosszindulatból tiltotta meg zeneszáma eléneklését, hanem azért, mert a műsorkészítők nem kértek rá engedélyt. Nyilván valóban ez az ok, hiszen a slágert rengetegen átdolgozták már.

Simon Cowell, az America’s Got Talent producere szerint viszont ők értesítették Reedet, és szánalmasnak nevezte a sztár viselkedését.

Susan Boyle - A hisztis Susan tökéletlen napja

Susan Boyle a hír hallatán könnyekben tört ki, és kijelentette: más dalt nem hajlandó elénekelni. Felpattant az első hazafelé tartó repülőgépre, de előtte még hisztérikus jelenetet rendezett a reptér várótermében. „Földimogyoróval dobálózott, s jajveszékelve azt kiabálta: miért nem kedvel engem? Végül az asszisztense nyugtatta meg egy csésze gyógyteával” – mesélte a repülőtér egyik alkalmazottja.

Puha József

2010. 09. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A hisztis Susan tökéletlen napja cikk képei
Susan Boyle - A hisztis Susan tökéletlen napjaSusan Boyle - A hisztis Susan tökéletlen napja