Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elkészült Pixie Lott legújabb klipje

Pixie Lott - Elkészült Pixie Lott legújabb klipje

Hamarosan megjelenik Pixie Lott legújabb kislemeze, Broken Arrow címen. A dal videoklipjére azonban már nem kell tovább várni!

Broken Arrow

A tavalyi esztendő egyik nagy felfedezettje, Pixie Lott úgy határozott, hogy sikert sikerre halmozó debütáló albumát kiadja a tengerentúlon is. A Turn It Up című album Angliában hamar nagy kedvenc lett, így várhatóan az USA-ban is megállja majd a helyét.

Pixie azonban semmit sem bíz a véletlenre! Nemrég úgy döntött, teljesen átdolgozza első albumát, és csupán a munkálatok után kerül majd kiadásra Amerikában. Így több új dal megjelenésére is számíthatnak a Pixie-rajongók. A hírek szerint az Európában már befutott album újdonságai közé tartozik majd a Jason Deruloval, vagy éppen a Joe Jonas-szal készített duett.

Pixie Lott - Elkészült Pixie Lott legújabb klipje

De akár említhetnénk a Pixie legfrissebb dalát, az október 10-én megjelenő Broken Arrow című felvételt is. A fiatal brit popcsillag következő kislemezként megjelenő felvétele, a közelmúltban debütált a külföldi rádiókban.

A mai napon pedig már be is mutatták a Broken Arrow c. dal zenei videóját. A kellemes hangulatú dal klipje az énekesnő hivatalos You Tube oldalán vált elsőként megtekinthetővé. Megvan rá az esély, hogy az újdonságokkal, valamint a „régi” slágerekkel Pixie, az amerikai zenekedvelők szívébe is belopja magát.

engyus

2010. 09. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elkészült Pixie Lott legújabb klipje cikk képei
Pixie Lott - Elkészült Pixie Lott legújabb klipjePixie Lott - Elkészült Pixie Lott legújabb klipje