Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megdobták Ákost egy hangszerrel!

Ákos - Megdobták Ákost egy hangszerrel!

Éppen új albumával kapcsolatos bejelentésre készült az előadó, amikor mindennapinak nem nevezhető esemény történt a művésszel a SYMA csarnokban.

A neves hangszergyártó cég magyarországi képviseletének vezetője, Tóth Csaba, a Roland East Europe ügyvezető igazgatója egy Ákos logóval díszített Roland Gaia szintetizátorral ajándékozta meg a művészt, akivel még a ’92-es Bonanza Banzai-os időkre nyúlik vissza a gyártó és az előadó munkakapcsolata.

Persze nem csak Ákost dobták meg egy új kütyüvel, de ő is nagyszerű hírekkel szolgált a rajongóknak. Kiderült, hogy 2010-es albuma A katona imája címet viseli majd, és október 20-án jelenik meg. A 13 tételt tartalmazó hanghordozóról a DualDisc Maxin megjelent Szindbád dala mellett még egy felvétel, a rádiókhoz eljuttatott A fénybe nézz című szám megismerhető a nagy napig.

Ákos - Megdobták Ákost egy hangszerrel!

A music.hu úgy tudja, Ákos idei albumának a művészre jellemző igényes borítójú csomagja nem egy, hanem két korongot rejt majd művészre jellemző igényes borítóval és csomagolásban, A CD-n található teljes hanganyag Dolby Digital 5.1 és DTS 5.1-es hangkeverésben helyet kap a melléklet DVD-n is. Utóbbi két koncertklipet, egy rakás videónapló-bejegyzést és egy sor fotót is tartalmaz.

Balajti Péter

2010. 09. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megdobták Ákost egy hangszerrel! cikk képei
Ákos - Megdobták Ákost egy hangszerrel!Ákos - Megdobták Ákost egy hangszerrel!