Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gaga nálunk is duplázni fog!

Lady GaGa - Gaga nálunk is duplázni fog!

Gaga valamikor még április végén bejelentette a teltházas európai turnéjának az őszi kibővítési terveit. A Monster Ball elsöprő fogadtatásra való tekintettel az énekesnő tehát jövő hónapban visszatér Európába, ráadásul november 7-én ismét fellép Budapesten is.

Bad Romance

Hűen Lady Gaga teátrális tulajdonságához, valamint újító és kreatív szelleméhez, az ígéretek szerint a bulik kitolják az élő koncert élményének határait, a rajongókat egy még látványosabb és elképesztő showban részesítve, mint amit az eddigi koncerteken tapasztalhattak.

A kritikusok világszerte lelkesednek a turnéért, amelyet Gaga egyszerűen csak „az első pop-elektro opera”-nak nevez. A The Sun „lélegzetelállító dolog”-nak hívja, és „a legjobb shownak, amit idén láthatsz”. A londoni Independent az írja: „Gaga-nak sikerült, s ezért most az egész pop világ meg akarja lovagolni Gaga diszkó rúdját”. Radio City Music Hall-béli fellépése kapcsán a New York Times így méltatta: „a koncert állandóan gondoskodik egy-egy értékes pillanatképről, hol egy sci-fi tablóról, hol egy szűk, csillogó kosztümről. De az őt körülvevő külsőségeknél még sokkal jobb az, amit Lady Gaga csinál.”

Lady GaGa - Gaga nálunk is duplázni fog!

Live Nation Global Touring a nemzetközi promotere és producere a turnénak Arthur Fogel elnök vezetése alatt, aki elmondta: „Lady Gaga már megkezdte a popzene forradalmasítását és az új produkcióban ezt folytatja. Felvillanyozó, hogy mi vihetjük el a The Monster Ball turnét a rajongóknak világszerte.”

Lady Gaga tavaly novemberben megjelent The Fame Monster albumát mutatja be a koncerteken. Az anyag a 2008-ban szinte minden díjat elnyert The Fame lemezt követte, amelyről a listavezető Just Dance és Poker Face dalok származnak. A két albumból összesen több mint 12 millió fogyott el világszerte, az öt kislemezből – Just Dance, Pokerface, Lovegame, Paparazzi, Bad Romance – több mint 30 millió példány kelt el. Az interneten csupán a Bad Romance videóját 125 millióan nézték meg.

A Budapest Sportarénában 2010. november 7-én megrendezésre kerülő koncertre 4 különböző kategóriájú ülőjegyet valamint állójegyeket lehet vásárolni.

Gaga rajongóknak kötelező:

A novemberi koncertre nagyon limitált mennyiségben, úgynevezett 'early entry package', azaz korai bejutást biztosító belépő is forgalomba kerül, amely az állójegy mellett egy hivatalos kapunyitás előtti külön belépést és egy ajándékot is magában foglal.

További infok:
www.livenation.hu

-CsL-

2010. 09. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gaga nálunk is duplázni fog! cikk képei
Lady GaGa - Gaga nálunk is duplázni fog!Lady GaGa - Gaga nálunk is duplázni fog!