Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ismét teljes felállásban a Coronatus

Coronatus - Ismét teljes felállásban a Coronatus

A német kéténekesnős gothic metal zenekar örömmel jelentette be honlapján, hogy mindkét frontemberi posztra megtalálták a tökéletes hangot. Néhány hónappal ezelőtt ugyanis mind a két hely megüresedett a csapatban, és egy ideig kérdéses volt, mi lesz a Coronatus sorsa. Később azonban úgy döntöttek, folytatják a közös zenélést, és lázas énekesnő-keresésbe kezdtek.

Mein Herz

Június végén már érkezett a hír, hogy az operás szólamokat ezentúl Natalia Kempin biztosítja, akinek neve az Arcane Grail együttesből lehet ismerős. Ezután már csak az volt a kérdés, ki kerül a másik, rockos hangú frontemberi posztra. Szeptember 21-én a Coronatus végre erre is választ adott hivatalos honlapján: az új rockénekesnőjüket Mareike Makosch személyében találták meg. Így, hogy a zenekari felállás ismét teljes, munkához is láttak, s jelenleg új dalokon dolgoznak.

Coronatus - Ismét teljes felállásban a Coronatus

A Coronatus nevével a magyar közönség a Gothica V. fesztiválon, valamint a 2008-as magyarországi Within Temptation koncert előzenekarént találkozhatott. 1999-ben jött létre, de 2004-ben alakult ki mostani stílusuk, valamint ekkor született meg a két énekesnővel való zenélés ötlete - utóbbi teljesen véletlenül, amikor ugyanis énekest kerestek, a végső fordulóban nem tudtak dönteni az operás hangú Carmen R. Losch és a rockos hangú Viola Schuch között. Így találták ki, hogy elegyítsék a kétféle vokált. Az ötlet azonban eddig nem sok jót hozott nekik, ugyanis a rockhangú poszton eddig három énekesnőt "fogyasztottak", idén májusban pedig Carmen is búcsút intett a zenekarnak. Reméljük, a megújult felállás hosszabb távon is sikeres lesz!

Dory

2010. 09. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ismét teljes felállásban a Coronatus cikk képei
Coronatus - Ismét teljes felállásban a CoronatusCoronatus - Ismét teljes felállásban a CoronatusCoronatus - Ismét teljes felállásban a CoronatusCoronatus - Ismét teljes felállásban a CoronatusCoronatus - Ismét teljes felállásban a CoronatusCoronatus - Ismét teljes felállásban a CoronatusCoronatus - Ismét teljes felállásban a Coronatus