Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kukába a dalokkal

Radiohead - Kukába a dalokkal

Phil Sealway, a Radiohead dobosa, a napokban azt nyilatkozta, nincs minden rendben készülőfélben lévő albumukkal. Sőt, az sem kizárt, hogy úgy, ahogy van, az egész albumot kivágják a kukába, és újra nekilátnak a dalírásnak.

Creep

Selway nyilatkozata azért is meglepő, mert júniusban, gitárosuk Ed O’Brien, még így beszélt készülő albumukról:

„Most tartunk a felvételek felénél, nagyon jó érzés újra együtt zenélni a többiekkel. Azt hiszem, eddig ez a legjobban sikerült albumunk, habár hangzásvilágában eléggé eltér a megszokottól.”
Úgy látszik, hogy a pozitív hozzáállás már a múlté.

Radiohead - Kukába a dalokkal

A Radiohead annyira nincs megelégedve új albumuk dalaival, hogy hamarosan újra visszatérnek a stúdióba, és újra kezdik a zeneszerzést.
Az együttes, a tervek szerint szeptember 27-én folytatta volna új, sorban a nyolcadik lemezük munkálatait, de most nagy valószínűséggel, mindent előröl kezdenek.

„Változó intenzitással ugyan, de lassan már egy éve dolgozunk a zenén és a dalokon. Hétfőn megpróbáljuk végső formába önteni őket”, nyilatkozta Selway, egy kanadai lapnak.

Majd hozzátette: „Az sem kizárt, hogy úgy döntünk, az egészet, úgy ahogy van, kivágjuk a szemétbe, és újra kezdjük a munkát. Jelen pillanatban minden a levegőben lóg. Semmi sem biztos”.

Az együttes nemrégiben még azt nyilatkozta, hogy sikerült befejezniük egy pár olyan dalt, amit az új albumtól függetlenül, digitálisan adnának ki az év második felében. Selway, ezeknek a daloknak a sorsával kapcsolatban viszont nem szolgált újabb információval.

A Radiohead legutóbbi albuma, az In Rainbows, 2007-ben jelent meg.

Zsuzsi

2010. 09. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kukába a dalokkal cikk képei
Radiohead - Kukába a dalokkalRadiohead - Kukába a dalokkal