Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Taylor Swift - vadi új lemez a láthatáron

Taylor Swift - Taylor Swift - vadi új lemez a láthatáron

A világ legjobb countryénekeseként tartják számon a 20 éves Taylor Swift-et, akinek október 25-én jelenik meg 3. albuma, a „Speak Now”. Az énekesnő pár hónappal ezelőtt osztotta meg rajongóival a nagy hírt, miszerint a „Taylor Swift” és a 6-szoros platina lemezes „Fearless” után újabb lemezt ad ki.

A korongon található 14 sláger Taylor személyes gyűjteménye. „A dalok azokból a szavakból, gondolatokból erednek, amelyeknek nem adtam hangot, amikor a pillanat megkívánta” – árulja el az énekesnő, s hozzáteszi, hogy „a dalok mindegyikére nyitott levélként kell tekinteni.” A „Speak Now” vezető slágere a „Mine”, amely 2010 szeptemberében a hónap slágere titulust kapta. A dal több mint 297 ezer digitális letöltésnél tart.

Taylor Swift - Taylor Swift - vadi új lemez a láthatáron

Az Év Legjobb Női Előadója kategóriában díjnyertes Taylor 13 millió eladott albumot tudhat be maga mögött. Nemcsak a New York Times, a Rolling Stone, a People és más keresett magazin foglalkozik vele hétről hétre, hanem a rajongói is. Míg a Facebook-on 7,4 millió barátja, addig a Twitteren 3,6 millió követője figyeli, mi történik vele nap, mint nap, nem is beszélve MySpace oldaláról, amelyről több mint 294 milliószor töltötték le számait. A világ 100 legbefolyásosabb és 100 legszebb embere között tartják számon, emellett pedig 4 Grammy díj és megszámlálhatatlan mennyiségű elismerés boldog tulajdonosa.

-CsL-

2010. 09. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Taylor Swift - vadi új lemez a láthatáron cikk képei
Taylor Swift - Taylor Swift - vadi új lemez a láthatáronTaylor Swift - Taylor Swift - vadi új lemez a láthatáron