Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nem lesz többé Faith No More

Faith No More - Nem lesz többé Faith No More

A Faith No More bejelentette, hogy december 5-i Chilében tartandó koncertjük lesz az utolsó, azután pedig mindenki visszatér a maga projektjeihez. Pedig nemrég még új stúdióalbumot terveztek, ám erre már hiába várunk.

Midlife Crisis

A zenekar egyszer már feloszlott 1998-ban, majd 2009-ben alakultak újjá azzal a felállásal, amellyel akkor abbahagyták. Most azonban maga a billentyűs, Roddy Bottum erősítette meg a szomorú hírt twitteres lapján.

"Igaz a hír, december 5-én Santiago-ban adunk koncertet, ahogy le lett beszélve. Itt fejezzük be az újraegyesült Faith No More turnét" - írta.

Bár kezdetben azt tervezték, rögzítenek egy új albumot, Bottum közölte, hogy a chilei koncert egyben a zenekar végét jelenti.

Faith No More - Nem lesz többé Faith No More

"Szerintem jó ötlet volt az új album - mondta el a Terra.cl oldalon - Az egyensúly is jó volt, hiszen jól ismerjük egymást. De a dolgok elég bonyolultak, és nagyon furcsa volt egy évtized után visszatérni.Amikor úgy döntöttünk, hogy megint összeállunk, azt azért tettük, mert szerettünk volna újra és újra átélni valamit közösen. Ez nagyon fontos volt számunkra - de végigcsinálni ezeket a koncerteket, igazából ez volt az egyetlen dolog, amit szerettünk volna."

Meg nem erősített hírek szerint az utolsó koncertet rögzíteni is fogják, hogy megmaradjon az utókornak.

Dory

2010. 09. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nem lesz többé Faith No More cikk képei
Faith No More - Nem lesz többé Faith No MoreFaith No More - Nem lesz többé Faith No More