Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Több százan jelentkeztek a klipforgatásra

Katy Perry - Több százan jelentkeztek a klipforgatásra

30 magyar lelkes fiatalt láthatunk majd Katy Perry „Firework” című, októberben debütáló klipjében. A Katy Klipje oldalon meghirdetett szereplőválogatás élőben és online is zajlott. A több száz jelentkezőből azonban csak a leginkább rátermettek, egészen pontosan harminc jelentkező jutott be.

A válogatásról

A rajongóknak azt kellett bizonyítaniuk, hogy bennük van a szikra, azaz megmutathatták a vágyaikat, az álmaikat, a tehetségüket, a történeteiket. Érdemes ellátogatni a katyklipje oldalra, és szemezgetni a több mint 600 jelentkező videói között. Ráadásul már a nyertesek videóit is megnézhetitek!

Harsányi Leventét kérdeztük arról hogy milyen volt a válogatás egy zsűritag szempontjából:

Katy Perry - Több százan jelentkeztek a klipforgatásra

Óriási volt az izgalom a szereplőválogatás miatt. Te milyen szempontok alapján válogattál a jelentkezők közül?

A szereplőválogatásra – élőben vagy online elküldött videóval – több mint 600-an jelentkeztek. A Katy Klipje Facebook-oldalán több mint 14 000 rajongó követi az eseményeket, szóval igazad van, nagy az érdeklődés. Én egyértelműen az összképet kerestem a jelentkezőkben: azt a még nem látható pluszt, amitől a szikra kipattanhat a megfelelő pillanatban, azaz majd a Katy Perry klip forgatásán. A szikra nálam a „tovább gondolt lehetőség”. Valami olyasmi, ami első látásra nem észlelhető, de mégis benne van a versenyzőben. Hidd el, éppen ezért nem volt könnyű feladat a zsűrizés, még ha kívülről annak is tűnhet…

Mi volt a legmeglepőbb számodra a jelentkezőkben?

A beadott filmek között nagyon sok kis Katy Perry-t láttunk. A lányok közül többen rá akartak hasonlítani, és ezekben az esetekben olykor nem éreztük azt a bizonyos szikrát. Viszont volt jó pár olyan jelentkező is, aki nagyon sokat adott hozzá karakter tekintetében. Iszonyú élvezetes volt a válogatás!

Miért vállaltad el a zsűrizést?

- Szakmai kihívás volt ilyen komoly előadóval együtt dolgozni, még ha távoli is, és nem közvetlen a közös munka. Nekem ez megtiszteltetés! Katy Perry előadásmódja, megjelenése, hangzásvilága is egyedi, és ettől nekem már nyerő.

Szerinted mi a legizgalmasabb egy videoklip forgatásában?

Mivel nekem jelent meg már lemezem, pont tíz éve – úristen, ennyit öregedtem?! - ezért tudom, milyen egy videoklip-forgatás. Remek egy élmény, pont mintha egy kisfilmet forgatnál. Rengeteg szereplő és váratlan meglepetések: ettől lesz izgalmas!

-CsL-

2010. 09. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 09. 30. 21:40
kit érdekel ez a perri liba??????????????????????????????

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Több százan jelentkeztek a klipforgatásra cikk képei
Katy Perry - Több százan jelentkeztek a klipforgatásraKaty Perry - Több százan jelentkeztek a klipforgatásra