Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Myrtill különleges koncertje

X Factor - Myrtill különleges koncertje

Micheller Myrtill és Pintér Tibor 2006-ban alapították duójukat, azóta két saját albumot adtak ki. A „Same as you” című lemez megjelenését követően, a Németországban megrendezett “Voice & Guitar” nemzetközi versenyen döntőbe jutottak. Ősszel egy vadonatúj koncertműsort készítettek, melynek alapját az eddig megjelent két hanglemezük, valamint az azóta elkészült új dalok adják.

Az ének és gitár felállás egy igazán különleges formáció, bravúros, gazdag és improvizatív előadásmódot jelent. Igaz, “csak” ketten alkotják, mégis a kreatív ötletek miatt a megszólalás maradéktalan zenei élményt nyújt! Új műsorukban egyaránt megtalálható a könnyed populáris sláger, az elegáns jazz örökzöld vagy a tüzes latin dallam is. Mindezek természetesen egyéni köntösben és olyan megszólalásban, amelyben megmutatkozik Myrtill mesterien csiszolt énekhangja és Tibor bravúros gitártechnikája.

Új koncertműsorukat október 19-én, az Új Színházban mutatják be nagy közönség előtt, a különleges este sztárvendége Tátrai Tibor lesz! Mindezek mellett Myrtill az X-Faktorban is feltűnik, igaz a háttérben mint felkészítő énektanár.

2010. 09. 30. 20:10

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Myrtill különleges koncertje cikk képei
X Factor - Myrtill különleges koncertje