Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Húsz éves az Omen!

Omen - Húsz éves az Omen!

Anno 20 éve már, hogy 1990-ben a Pokolgép két tagja, a gitáros Nagyfi László, és az azóta magyar legendává vált Kalapács József énekesként, úgy döntöttek, ők keményebb zenét szeretnének játszani, és kiváltak a korszak legnépszerűbb metálcsapatából, a Pokolgépből. Két évtized után jubileumi koncerttel ünnepelnek.

Pokoli évek

Dobosuk Nagyfi öccse lett, aki az Ossianból igazolt át, a basszushoz Ács András állt, majd Szekeres Tamás egészítette ki a csapatot, utolsó láncszemként. Sikerük az összeverbuvált kis csapat tagjainak előéletében, és elismertségében kódolva volt, csupa jól csengő név, és jól ismert arc, rögtön lemezszerződést kaptak. Az Omen elismertségét, s helyét a magyar rockzenében mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy máig léteznek, immáron 20 éve döngetve a rock és metál hazai országútját.

Omen - Húsz éves az Omen!

Október 9-én, a jubileumi koncerten díszvendégként felsorakoznak a régi tagok: Kalapács József, Sárközi Lajos és Gubás Tibor, valamint a zenekar nem kevésbé kiemelkedő közreműködői, az Omen- szövegírók: Katona „Főnök” László, és a talán legtöbb Omen album szövegének szülőatyja, Horváth Attila. Az ünnepeltet köszönteni pedig Katona „Főnök” László új zenekara, a Kóbor Angyal és a fekete bárányok, alias KaFeBár érkezik. (www.kafebar.hu)

Nagyfi László szerint:

„Harcos volt ez a 20 év, de összes szépségével, és hibájával szerettük, igen, hibájával is, mivel az is mind velünk történt… s kívánnék magunknak még egy ilyen 20-at. Minimum.”

Időpont: 2010.október 9. szombat
Helyszín: Budapest, Wigwam, Fehérvári út

-CsL-

2010. 10. 01. 11:43

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Mészáros Sziszi 2018. 12. 03. 13:51
ÁCS BANDIT A CSUBIT A BUDAI IFJÚSÁGI PARK TALÁKOZÁSUNK ÓTA ISMEREM ŐT AKKOR MÉG A V.M BAND KONCERTEZET ÉN IS OTT VOLLTAM CSUBI MEG ÉN MEG CSÓKOLTUK EGYMÁST TITOKBAN DE JÓ BULIT CSINÁLTAK A FIÚK EGYÜTT ÉNEKELTÜNK
Mészáros sziszi 2022. 02. 11. 14:26
Omen zenekar nekem még ismeretlen de a Pokolgép zenekarból Kalapács józsit ismerem és már küldtem nekikk dalszöveget az intetről Az omen zenekaros fiúk Ébredj,és a szerelmes dalt el tudják játszani Rockossabbnak

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Húsz éves az Omen! cikk képei
Omen - Húsz éves az Omen!Omen - Húsz éves az Omen!