Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Négy nap – hét sztár

Katy Perry - Négy nap – hét sztár

Nincs okuk panaszra a zenerajongóknak – négy nap alatt három koncertet tartanak a Papp László Budapest Sportarénában, amelyek három különböző csoportot céloznak meg. Az első a popzene rajongóit, főleg a tinédzsereket, a harmadik a metálzene híveit, a középső pedig a nosztalgiázni vágyó popzenekedvelőket, elsősorban azokat, akik a nyolcvanas években voltak fiatalok.

Koncert közben a rajongókkal

Ma napjaink kettes számú énekesnője (Lady Gaga után), Katy Perry ad koncertet. A kislányosan bájos, kedvesen pimasz, 1984-es születésű kaliforniai sztár a harmadik stúdiólemezét, az augusztusban kiadott Teenage Dream címűt mutatja be, amelyről eddig két sláger született, a Snopp Dogg-gal előadott California Gurls és a címadó szerzemény. Katy előző, 2008 júniusában megjelent One of the Boys című albumából több mint ötmillió fogyott, és két felvétel vált róla világslágerré, az I Kissed a Girl és a Hot n Cold. Különálló dalait már 23 millió példányban töltötték le legálisan az internetről.

Szombaton a Here and Now (Itt és most) koncertsorozat keretében a közel háromórásra tervezett fellépésen a nyolcvanas évek sztárjaié a színpad: Kim Wilde, Rick Astley, Nik Kershaw, Paul Young és a Culture Club énekese, Boy George váltja egymást. A 2001-ben indult koncertsorozat lényege, hogy a szereplők csak a legismertebb felvételeiket adják elő. Javarészt olyan dalok csendülnek fel, amelyeket mindenki ismer, még manapság sincs házibuli nélkülük és bérelt helyük van a legtöbb rádió kínálatában is.

Egy nap szünet után, hétfőn az egykori Black Sabbath énekes-frontemberét, Ozzy Osbourne-t láthatja a közönség. A zenei tevékenysége mellett a tévés szerepléseiről és nem utolsósorban botrányairól is ismert metálénekes az idén júniusban kiadott Scream című nagylemezének turnéja keretében látogat el Budapestre. Az album témái között az ördög és az angyal örök harca is szerepel – a CD-borítón Ozzy angyalként, szárnyakkal látható.

Puha József

2010. 10. 01. 14:14

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 10. 05. 18:07
"Csé" má' meg' szabin van és Hlazít!? ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Négy nap – hét sztár cikk képei
Katy Perry - Négy nap – hét sztár