Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zene és emberkereskedelem

MTV EXIT - Zene és emberkereskedelem

A Music Television 2004 óta küzd a modernkori rabszolgaság, az emberkereskedelem ellen. Neves személyiségek: zenészek, színészek és sportolók segítségével, dokumentumfilmekkel, videoklipekkel próbálja felhívni a figyelmet napjaink egyik égető társadalmi problémájára.

A zenei tévécsatorna MTV EXIT című kampányának első részében az oxfordshire-i Radiohead, a másodikban a Las Vegas-i The Killers vett részt – előbbi az All I Need című, utóbbi a Goodnight, Travel Well című szerzeményével és annak klipjével. A kampány most indult harmadik részében a Muse a főszereplő az MK Ultra című dalával és annak videójával. „Megtiszteltetés egy ilyen rendkívül fontos kampány részesének lenni, és felszólalni az emberkereskedelem ellen, amely az alapvető szabadságjogokat tiporja sárba. Reméljük, hogy az MK Ultra című felvételünk szövege, valamint videoklipje felrázza a nézőket, és még több ember csatlakozik a kezdeményezéshez” – áll a devoni zenekar közleményében. A klipet szeptember 17-től játssza az MTV.

MTV EXIT - Zene és emberkereskedelem

„Az emberkereskedelem a modernkori rabszolgasors tragikus megnyilvánulása, amely felett nem szabad szemet hunyni. Ez a globális probléma közel tizenhárommillió embert érint. Azzal, hogy a Muse is csatlakozott a csapatunkhoz, reméljük, még sikeresebb lesz a kampányunk, és még többen szereznek tudomást erről az embertelen bűncselekményről” – mondta Bill Roedy, az MTV Networks International főigazgatója. (Új Szó)

Puha József

2010. 10. 02. 11:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Zene és emberkereskedelem cikk képei
MTV EXIT - Zene és emberkereskedelemMTV EXIT - Zene és emberkereskedelem