Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Simone személyes blogja

Epica - Simone személyes blogja

Az Epica zenekar üdvöskéje, Simone Simons egy hónapja saját blogot indított, ahol bemutatja rajongóinak a színpadon kívüli életét, valamint mindent, ami az érdeklődési köréhez tartozik.

Never Enough

Igaz, a bejegyzések nagyobbik része egyelőre a különféle sminkekről szól, amely talán a hímnemű olvasóknak nem lehet túl szórakoztató. Az énekesnő ugyanakkor az Epica fellépéseiről is írni szokott, ilyenkor megemlíti az adott országot is, ahol éppen koncertet adtak, és megköszöni az ottani rajongók szeretetét. Mivel az Epica a tegnapi nap folyamán, tehát október 2-án nálunk is fellépett, még az is lehet, hogy minket is megemlít a blogjában!

Epica - Simone személyes blogja

Az Epica 2002-ben alakult, Simone Simons pedig még ez év végén csatlakozott a zenekarhoz, mindössze 17 évesen. Azóta már négy nagylemezzel és hatalmas elismertséggel büszkélkedhetnek, maga Simone pedig több helyen is vendégénekelt, így például a Kamelot, az Ayreon, a Primal Fear valamint a Sons of Seasons köreiben. Nagyon közvetlen személyiségnek ismerik, ezt bizonyítja, hogy számos másik zenésszel, énekessel pózol közös képeken, valamint rajongóinak szóló személyes blogja is ezt támasztja alá.

Dory

2010. 10. 03. 13:31

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Simone személyes blogja cikk képei
Epica - Simone személyes blogjaEpica - Simone személyes blogjaEpica - Simone személyes blogjaEpica - Simone személyes blogjaEpica - Simone személyes blogjaEpica - Simone személyes blogjaEpica - Simone személyes blogjaEpica - Simone személyes blogjaEpica - Simone személyes blogjaEpica - Simone személyes blogja