Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új P!nk-dal startol a héten!

P!nk - Új P!nk-dal startol a héten!

Október 6-án jut el a rádiókhoz a Raise Your Glass című friss P!nk-nóta, ami egyike annak a három vadonatúj szerzeménynek, ami az énekesnő november közepén megjelenő slágergyűjteményén kap majd helyet. A többféle kiadás részleteitől és az új nótától csak egy kattintás választ el.

Az örök lázadóként megismert P!nk 2000-ben megjelent bemutatkozó albumától egészen a 2008-as világturnéval kísért Funhouse című nagylemezéig majd’ minden komolyan sláger szerepel az énekesnő Greatest Hits… So Far!!! című gyűjteményén, melyre 16 korábbi kedvenc mellé 3 újdonságot is pakolt, köztük a rádiókban várhatóan a héten debütáló Raise Your Glass című szerzemény.

A slágerek közül szerepel majd a CD-n a Get The Party Started, a Family Portrait, a Trouble, a Stupid Girl, a So What és a Please Don’t Leave Me is, ám hiába keresik a rajongók többek közt a Most Girls, a God Is A DJ, a The Last To Know, valamint a Nobody Knows című darabokat. Utóbbiak, az énekesnő számos klipjének és egy-két koncertadaléknak a társaságában külön DVD-n, illetve egy CD/DVD-s csomagban kapnak majd helyet november közepén.

A bennfentesek szerint a gyűjtemény nem búcsúcsomag, csupán a 2000–2010-es időszakot foglalja össze, s várhatóan 2011-ben új sorlemezzel jelentkezik majd az Alecia Beth Moore néven anyakönyvezett tehetség.

Balajti Péter

2010. 10. 05. 19:26

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 10. 06. 18:12
Istenem, kell! Ez a szám is nagyon jó, akár csak a többi. Csak azt sajnálom, hogy a God Is a DJ és a Nobody Knows csak a DVD-s változatra kerül rá, két kedvenc számom :) @akiron111

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új P!nk-dal startol a héten! cikk képei
P!nk - Új P!nk-dal startol a héten!