Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Selena Gomez - interjú a tinibálvánnyal

Selena Gomez - Selena Gomez - interjú a tinibálvánnyal

Színész, divattervező… és most énekes! Van bármi, amihez Selena Gomez nem ért? Selena a Disney Csatorna sztárja, jelenleg a Varázslók a Waverly helyből című sorozatban játszik. A tizenévesek egyik legnagyobb bálványával beszélgettünk.

& The Scene - Naturally

Izgatott vagy az első albumod kiadása miatt?

Ha zenész vagy, mindig izgulsz, amikor megjelenik a lemezed. A zene nagy szenvedélyem, megőrülnék, ha nem lenne jelen az életemben. Az album mintegy másfél év alatt készült el, rászántam ezt az időt, hogy a lehető legjobbat hozzam ki belőle.

Van kedvenc számod a Kiss and Tell című lemezeden?

Azt hiszem, a Naturally az a szám, amely számomra a legkülönlegesebb, mert ez volt az utolsó, amely az albumba került, és ez sok ajtót megnyitott előttem. Valójában majdnem nem raktam fel a lemezre. Úgy éreztem, nem illik a többi számhoz, és egy kicsit érettebbnek hangzott, mint amilyen akkor én voltam. De a producerek meggyőztek arról, hogy vegyük fel. Mikor elkészült, rájöttem, hogy nagyszerű üzenetet hordoz az önkifejezésről, és a mások iránti érzelmekről, úgyhogy tökéletesnek tűnt.

Selena Gomez - Selena Gomez - interjú a tinibálvánnyal

Amikor dalt írsz, hol kezded?

Mindenképpen olyan témához nyúlok, aminek köze van az életemhez, illetve amelyeket megéltem, vagy ami megtörtént egy közeli hozzátartozómmal. De ha hallok egy jó történetet, arról is írok. Legtöbbször tehát valami személyes dolog inspirál.

Selena Gomez - Selena Gomez - interjú a tinibálvánnyal

Előfordul, hogy nem sikerül az írás?

Ó, hogyne! Van, hogy valamiről gondolkodom, le szeretném írni, de nem sikerül. Ez nagyon frusztráló! Ha ez történik, általában lerakom, zenét hallgatok, vagy mással foglalkozom, és visszatérek az íráshoz később.”

Selena Gomez - Selena Gomez - interjú a tinibálvánnyal

A legtöbb dalod a szerelemről szól és persze a fiúkról…

Igen, ez a téma foglalkoztatja leginkább a tinédzsereket. Valójában ez a legfontosabb dolog az egész világon. Azért írok ilyen dolgokról, mert fontos a rajongóimnak, hogy azonosulni tudjanak a zenémmel.

Selena Gomez - Selena Gomez - interjú a tinibálvánnyal

Mikor vagy idegesebb, ha énekelsz vagy ha játszol?

Mindkét esetben. Azt gondolom az idegességnek valójában jótékony hatása van. Szeretem, ha izgulok, legalábbis jobb, mintha valaki felmegy a színpadra és álcázni próbálja magát. De már megszoktam, hogy kamerákkal és nagy személyzettel dolgozom a műsorokon, utána meg ezrek előtt szerepelek. De ők mind rajongók és így állandó kapcsolatba kerülök velük.

Selena Gomez - Selena Gomez - interjú a tinibálvánnyal

Van valamilyen forgatókönyv, rutin, ami szerint elkészülsz, mielőtt színpadra mész?

Igen, olívaolajat iszom. Ez a leggusztustalanabb dolog a földön, de jót tesz a toroknak, így elkortyolom. Színpadra lépés előtt pedig a bandámmal énekes bemelegítést tartunk, aztán táncolunk. Ezután összetesszük a kezünket, és elmondunk egy kis imát.

Van listád őrült dolgokról, amelyekre a színfalak mögött szükséged van? Macskák? Fehér liliomok?

Nem, semmi különös. Némi tea, és általában citromot és savanyúságot eszem. Nagyon szeretem a sós és savanyú dolgokat, és jó érzés, ha nálam van a kedvenc csizmám. Ez nagyon fontos, mert minden fellépésemen viselem. Még nem estem el benne, szerencsés darab.”

Aggódsz, amikor valami kínos történik a színpadon?

Ó, igen, mindig, mert felkerül a Youtube-ra, és lehetőségem sincs, hogy elfelejtsem. Korábban elfelejtettem a dalaim szövegét. De ez rendben van, amikor a barátaiddal vagy. A rajongóimat úgy tekintem, mint a barátaimat, ezért csak nevetek a bakijaimon.”

Énekelsz a zuhany alatt és a ház körül?

Igen, szeretem a zenét, és nagyon rossz, ha nem hallgatok zenét. Folyamatosan hallgatnom kell valamit, és mindig dalok járnak a fejemben. Csodálatos, hogy mindenre van valamilyen zene.

Legjobb barátnők vagytok Taylor Swifttel. Ad neked tanácsot?

Igen, nagyon támogat, ezért egyértelműen neki szenteltem az albumot. Elmondta mely számok működhetnek magukban, önálló albumként. Nagyon jó füle van ehhez. De általában igyekszünk nem beszélni munkáról, ha szórakozni megyünk.

Mit hallgatsz ha éppen nem játszol?

Nézzük csak mi van az iPod-omon, mondjuk az első ötöt:

Battle Studies John Meyer-től - Szeretem a zenéjét és nagy rajongója vagyok évek óta.

Details in the Fabric Jason Mraz-tól - A szövegei nagyon átütőek.

Brand New Eyes Paramore-tól - Mindig ezt hallgatom, amikor dühös vagyok, mert nagyon erőteljes a hangja. Ez igazi Girlpower!

Lights Ellie Goulding-tól - Csak nemrég fedeztem fel, és nagyon szeretem. Ő egy nagyon erős nő.

Nagyjából ennyi. :)

-CsL-

2010. 10. 06. 20:58

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 10. 09. 16:12
Jó csaj! Én nagyon kedvelem!
Vendég 2010. 10. 12. 21:52
nagyon jó énekesnő és színésznő.
Vendég 2010. 10. 13. 19:41
I love Selena!!
Vendég 2010. 10. 14. 15:35
Hi Me Real Selena Gomez !!!!!
Vendég 2010. 12. 07. 15:59
dxccfbcfbv Imádom! Szentem ő a legjobb fiatal énekes!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Selena Gomez - interjú a tinibálvánnyal cikk képei
Selena Gomez - Selena Gomez - interjú a tinibálvánnyalSelena Gomez - Selena Gomez - interjú a tinibálvánnyalSelena Gomez - Selena Gomez - interjú a tinibálvánnyalSelena Gomez - Selena Gomez - interjú a tinibálvánnyalSelena Gomez - Selena Gomez - interjú a tinibálvánnyalSelena Gomez - Selena Gomez - interjú a tinibálvánnyalSelena Gomez - Selena Gomez - interjú a tinibálvánnyalSelena Gomez - Selena Gomez - interjú a tinibálvánnyal