Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Radiohead: a második nekifutás

Radiohead - Radiohead: a második nekifutás

A napokban kiderül, nagyjából mennyit kell még várni a Radiohead új dalaira. A zenekar a nyarat pihenéssel töltötte, a készülő albumának stúdiómunkálatait félbeszakította. A héten ismét stúdióba vonult, hogy folytassa a lemezkészítést.

„Friss füllel térünk vissza a stúdióba. Először megnézzük, mit hasznosíthatunk abból, amit korábban rögzítettünk. Kiderül, hol tartunk, és mennyi munkára van szükség ahhoz, hogy befejezhessük az albumot. Az is elképzelhető, hogy a teljes anyagot a kukába dobjuk, és újrakezdjük a dalszerzést” – mondta a múlt héten Philip Selway dobos, aki augusztus 30-án jelentette meg a Familial című szólólemezét. A Radiohead-korong munkálatai mellett Thom Yorke énekes-frontember a tavaly alakult Atoms for Peace nevű együttesével koncertezik.

Radiohead - Radiohead: a második nekifutás

A Radiohead 2007. október 10-én adta ki a zenetörténeti jelentőségű In Rainbows című hetedik stúdióalbumát, amit három hónapig csak letölthető formátumban lehetett beszerezni, és a vásárló maga dönthette el, mennyit fizet érte, de akár ingyen is hozzájuthatott. Hanghordozón 2007 utolsó napján került a boltokba.

Puha József

2010. 10. 08. 8:32

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Radiohead: a második nekifutás cikk képei
Radiohead - Radiohead: a második nekifutásRadiohead - Radiohead: a második nekifutás