Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nincs többé Jó péntek!

Kanye West - Nincs többé Jó péntek!

Kanye West néhány hete Jó péntekek (Good Fridays) címmel sorozatot indított, amelynek keretében a honlapján minden pénteken ingyen tett elérhetővé egy-egy új dalt. Nemcsak saját, hanem más előadók olyan felvételei is bekerültek a kínálatba, amelyek munkálataiban ő is részt vett.

Eredetileg úgy volt, hogy az akció karácsonyig tart, egy hete azonban hiába vártuk a soros dalt, az nem jött. A rapper megsértődött, s véget vetett a Jó péntekeknek.

Az atlantai születésű Kanye készülő nagylemezének két felvétele, a Lost in the World és az All of the Lights kiszivárgott az internetre, ezért döntött az akció beszüntetése mellett. Nem a végleges változatok kerültek fel a világhálóra. „Idegesítő, hogy egy hacker mindent el tud rontani. Egy éve dolgozom a dalaimon, hogy a lehető legjobb végeredménnyel állhassak elő. Tisztelhették volna annyira a munkámat, hogy nem lopják el a befejezetlen szerzeményeimet” – írta a Twitteren.

Kanye West - Nincs többé Jó péntek!

Kanye West ötödik stúdióalbumával kapcsolatban a rajongók körében közszájon forgó cím és megjelenési dátum nem fedi a valóságot, a rapper szerint nem dőlt még el sem a lemezcím, sem a kiadás időpontja.

Puha József

2010. 10. 08. 8:34

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nincs többé Jó péntek! cikk képei
Kanye West - Nincs többé Jó péntek!Kanye West - Nincs többé Jó péntek!