Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

20 éves lett a Mirigy

Irigy Hónaljmirigy - 20 éves lett a Mirigy

A népszerű Irigy Hónaljmirigy 20 éves lett és a jeles alkalomból egy fergeteges bulit rendeztek a Diesel Klub-ban. Természetesen az „áldozatok”, azaz a sztárvendégek is eljöttek. Szerkesztőségünk sem hagyhatta ki a remek hangulatot! A paródia nagymesterei december végén egy szuperkoncerten folytatják az ünneplést.

Táncoltunk fekete lakk cipőben néhány jó kis Vidéki sanzonra, találkozhattunk végre a Kárpátiék lányával, illetve a Hétvégi királylánnyal. Persze a Petróleum lámpa fényénél úgysem látszik, hogy ki az Álomarcú lány és ki nem!:-)

A mostani buli csak bemelegítés volt, a nagyobb party december 29-én lesz az Arénában. Aki már járt Irigy hónaljmirigy koncerten az tudja, hogy a rengeteg paródia között humoros jelenetek is megelevenednek a színpadon, különleges látvány és fénytechnika támogatásával.

Irigy Hónaljmirigy - 20 éves lett a Mirigy

Fotó:Dudás Ernő

2010. 10. 09. 14:50

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 10. 12. 18:21
sztáfigyel a "Csé"! ;-P HjajH! :) ("Bé" ma du. bent járt az iWiW lapján és jóváhagyott pár "arcot" asszem - még nem néztem át kiket.)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

20 éves lett a Mirigy cikk képei
Irigy Hónaljmirigy - 20 éves lett a MirigyIrigy Hónaljmirigy - 20 éves lett a MirigyIrigy Hónaljmirigy - 20 éves lett a MirigyIrigy Hónaljmirigy - 20 éves lett a MirigyIrigy Hónaljmirigy - 20 éves lett a Mirigy