Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gene Simmons: "Elaludtunk a volán mögött"

Kiss - Gene Simmons:

A Kiss gitárosa pár napja, Cannes-ban, élesen bírálta a zeneletöltést. Véleménye szerint minden egyes idióta zeneletöltő főiskolást be kellene perelni, mert zenészek százai veszítik el miattuk a munkájukat.

I was made for loving You

Ami elromolhat, el is romlik. A rendszert pedig mindig feltörik, megheckelik, és lenyúlják. Senki ne higgye, hogy valaha is megszűnik a zeneletöltés. Lehet, hogy szigorúbban fogják büntetni, lehet, hogy nem lesz ingyenes, de az, biztos, hogy lesz.

A zenészeket mindig is megosztotta ez a téma. Robbie Williams, Lady Gaga, Annie Lennox, a Blur vagy a Radiohead, szerint a zeneletöltést nem kellene büntetni. Robbie Williams egyenesen azt nyilatkozta, hogy őt egyáltalán nem érdekli ki, hogy jut a zenéjéhez, lemezeit így is, úgy is megveszik a rajongók. Persze, mások, máshogy látják. Valószínű mindenki emlékszik Fred Durst és a Napster „harcára”, pár napja pedig Gene Simmons emelte fel hangját a zeneletöltés ellen.

Kiss - Gene Simmons:

Simmons, a Cannes-ban évente megrendezésre kerülő MIPCOM (nemzetközi média vásár) egyik rendezvényén kritizálta a zeneletöltőket, magát a zeneipart pedig azzal vádolta, hogy nem cselekedett elég gyorsan, amikor az illegális letöltés elkezdődött.

A Kiss gitárosa szerint sokkal hamarabb el kellett volna kezdeni, és sokkal keményebben kellene büntetni azokat, akiket illegális letöltésen kapnak.

„A zenekaroknak védelemre van szüksége. Mindenkit be kell perelni, aki illegális zeneletöltésre vállalkozik. El kell perelni a házukat, a kocsijukat. Senki sem úszhatja meg."

"Az egész zeneipar elaludt a kormány mellett. Nem volt elég bátorságuk ahhoz, hogy pereskedni kezdjenek minden egyes ragyás képű főiskolással, aki ingyen töltögette a zenét. Most pedig zenészek százai maradnak munka nélkül. Olyan, hogy zeneipar nem létezik többé”, nyilatkozta Simmons.

Zsuzsi

2010. 10. 10. 22:24

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 10. 11. 14:29
hülye ökör marhája... a megosztókat kell büntetni nem a letöltőket
Vendég 2010. 10. 13. 11:40
őrület. legalább megtudtam mennyire primitív egy ember.mert csak a főiskolások töltenek le... egy rakás helyen olvasni, hogy maguk a zenészek is szívesen töltenek le zenéket.nyilván megoldást kell keresni, (találni, az már egy más kérdés) de ekkora baromságot, hogy mindenkit perelni... ember. nevetséges. sose\' bírtam a kiss-t, ez a beszólás is megerősítette az ellenszenvemet a banda iránt. fesd ki a fejed és húzz el a búsba majom..
Vendég 2011. 03. 22. 3:22
ja, mert ez csak a megosztók lelkén szárad, ugye? a letöltőnek semmi köze hozzá, ááá...ha te is zenélésből élnél lehet, hogy nem majmoznál művész alkotó embereket

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gene Simmons: "Elaludtunk a volán mögött" cikk képei
Kiss - Gene Simmons: Kiss - Gene Simmons: