Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Duffy új klippel tért vissza

Duffy - Duffy új klippel tért vissza

A 2008-as esztendő nagy felfedezettje Duffy, idén ősszel új lemezzel tér vissza. A novemberben megjelenő album Well, Well, Well című dalához pedig már el is készült a hivatalos videoklip.

Well, Well, Well

Talán sokan emlékeznek még 2008 egyik legnagyobb slágerére, a Mercy című dalra. Arra a dalra, aminek fülbemászó dallamait, már az első hallgatás után sem tudtuk kiverni a fejünkből. Lehet hogy Duffy újra megbabonázza a zenekedvelőket?

Duffy 2008-as debütáló korongjával szinte egyik pillanatról a másikra robbant be a köztudatba. Főként Mercy című dala vált világszerte ismertté, de a Warwick Avenue és a lemez címadó dala, a Rockferry is hamar közkedveltté vált.

Duffy - Duffy új klippel tért vissza

A Grammy-díjas énekesnő a közelmúltban újra munkához látott, és jelenleg is nagy erőkkel készíti második lemezét. Duffy szeptember 16-án jelentette be, hogy Endlessy címen, hamarosan új albummal lepi meg a zenekedvelőket.

A felvételek és a munkálatok már hosszú ideje folynak Londonban és New Yorkban. Az új album várhatóan elsőként az Egyesült Királyságban fog megjelenni, november 29-én. Ezt megelőzően, november 21-én pedig az Endlessly első kislemeze, a Well, Well, Well is a boltokba kerül.

Duffy lemezének előfutára már korábban elkészült, így nem meglepő hogy a dal zenei videója, már a kislemez debütálása előtt megjelent. A klippremier hivatalosan október 9-én volt, de Duffy You Tube oldalára csak ma kerülhetett fel a Well, Well, Well zenei videója.

engyus

2010. 10. 11. 22:13

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Duffy új klippel tért vissza cikk képei
Duffy - Duffy új klippel tért visszaDuffy - Duffy új klippel tért vissza