Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

BUSTA RHYMES egy fergeteges hip hop partyt igér Budapesten

Busta Rhymes - BUSTA RHYMES egy fergeteges hip hop partyt igér Budapesten

A világhírű és Grammy –jelölt, több platinalemezes rapsztár már másodszor lép fel egyedi szövegelő stílusával november 19-én, a Sportarénában. A hip hop bulira már lehet jegyeket kapni!

A rapper fenegyerek East Flatbushban, Brooklynban született jamaicai szülők gyermekeként. Zenei pályafutását 17 évesen kezdte a Leaders of the New School tagjaként. A Future Without a Past c. albumukat, 1991-ben jelentették meg az Elektra Records jóvoltából. Két évvel később 1993-ban kiadták második albumukat a T.I.M.E. (The Inner Mind's Eye)-t. A belső ellentétek és Busta Rhymes növekvő népszerűsége miatt a csapat feloszlott. Rhymes szóló karrierbe kezdett, kiadta első kislemezét, a Woo Hah!! Got You All in Check-et, majd ezt követte a The Coming című album, amely platina lemez lett. 1999. áprilisában duettet énekelt Janet Jacksonnal, a What's It Gonna Be?! bekerült az amerikai és az angol Top 10-be. Az album érdekessége továbbá, hogy Rhymes a Iz They Wildin Wit Us & Gettin' Rowdy Wit Us? című számban először rappel. 2000-ben lemezszerződést írt a J Records-cal, majd egy év múlva kiadta bibliai témájú Genesis című albumát, amelyen olyan neves előadók működtek közre, mint Mary J. Blige, P. Diddy, Kelis és sokan mások. 2002-ben, Rhymes kiadta hatodik nagylemezét az It Ain't Safe No More-t, amelyen szerepel a Mariah Carey-vel készült duett az I Know What You Want is. Az album megjelenése után Rhymes elhagyta a J Records-ot és Dr. Dre kiadójához, a Aftermath Entertainment-hez szerződött. Hetedik stúdióalbuma, a The Big Bang, volt az első karrierje során, amely #1 lett. A nagylemez több mint 209.000 példányban kelt el és az első héten megszerezte első helyet a Billboard Top 200-as listán.

Busta Rhymes - BUSTA RHYMES egy fergeteges hip hop partyt igér Budapesten

A Back on My BS, a nyolcadik stúdióalbuma, 2009. május 19.-én jelent meg, a Universal Motown kiadónál. Az album a Billboard 200-as listán az 5. helyen debütált, 56.000 eladott példánnyal.

Rhymes nemrég bejelentette, hogy már dolgozik következő, The Chemo című albumán.

Időpont: 2010. november 19. péntek
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Jegyár: 8990 Ft

Jegyek kaphatók az INTERTICKET hálózatában és az ismert jegyirodákban!

2010. 10. 12. 9:18

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

BUSTA RHYMES egy fergeteges hip hop partyt igér Budapesten cikk képei
Busta Rhymes - BUSTA RHYMES egy fergeteges hip hop partyt igér BudapestenBusta Rhymes - BUSTA RHYMES egy fergeteges hip hop partyt igér Budapesten