Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eminem nem homofób

Eminem - Eminem nem homofób

Legalább is ezt állítja magáról Amerika legnépszerűbb fehér rappere, aki nemrégiben a CBS csatornának adott mélyinterjút. Konkrétumokat most sem nyilatkozott, de állítólag neki nincs baja senkivel és nem is nőgyűlölő.

Love the way you lie

Eminemet, az elmúlt évek során rengeteg kritika ért szövegei miatt. Legtöbbször azt vetették a szemére, hogy utálja a melegeket és nőgyűlölő is. A homofób vádaskodásokat azzal próbálta elhessegetni, hogy pár éve a Grammy díjkiosztón a köztudottan homoszexuális Elton Johnnal állt színpadra.

Elton John többször is nyilatkozta, hogy szerinte Eminem szövegei viccesek és egyáltalán nem kell azokat komolyan venni.

Eminem - Eminem nem homofób

Pár napja, Eminem a CBS csatornának adott interjúban ugyan nem cáfolta konkrétan az állítólagos homofóbiáját, de meg sem erősítette azt.
„Nézd, nekem igazán nincs bajom senkivel. Mindenki azt csinál, amit akar”, mondta a rapper.

Azonban nem rejtette véka alá véleményét, a zenéje miatt őt támadó szülőkkel kapcsolatban:

„Egy részről úgy érzem, oké, az ő dolguk nevelni a gyerekeket. Ha szülő vagy legyél is szülő.
Érted, mire gondolok? Én is szülő vagyok. Két kislányt nevelek. Nem parádézok körbe a házban olyanokat szavakat használva, hogy kurva. Az én házamban nem tűröm a káromkodást.
A zene viszont más lapra tartozik. Az, az én művészetem és én így fejezem ki magamat.”

Zsuzsi

2010. 10. 13. 23:21

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 10. 19. 18:32
hajrá homofóbok! ( Csabika má' hazament onnan ugye? :) ne hogy szóljon neki valaki, még megsértődik - még inkább) :P ez egy GAGYI "zene"! :-P ...mert SztárfigyelŐ! :D "vagyokH-ezek"? HjajH! "Bé" tegnap levette azt az egyetlen(?) profilképét a Facebookon és valami HrádiJÓ belseje fotót rakott fel! Aztán hajnalra már egy bazi fekete zongora volt a helyett is odabiggyesztve! Ez most hangszer a Hrádió után, avagy a kedvenc Lionel Richie nótája,a "Feketén a hófehér" antiszegregációs erőlködés asszociációja akar lenni nála? :) Sebtibe' kerestem én is új képet akkor "Zdenko" lapjára ma, valami "illő hangszert" én is! ;-) ;-P :D Ja és valamikor du. "Bé" betette a honlapi hirdetés Hoffert, de a "Foster" is ott maradt, ahogy hagyta és írta ön, dear "Csé! ;-P Egyébként? A "boldogság" = "Regisztráció időpontja 2006. május 3. Utolsó bejelentkezés 2010. október 19., 15:15 " ? ;-) ;-* ;-P ...különben meg tegnap nem szólt délben egy kukkot sem arról, hogy ön fog elkésni ma hajnalban! honnan tudtam volna így? :-P
Vendég 2010. 10. 19. 18:33
...mert hallgattam ám a kocsiban, messze is! ;-P
Vendég 2010. 10. 19. 18:39
http://neon.hu/zene/arral-szemben-segelykoncert-az-iszapkarosultakert-181742 "Csé" személyes ügye is ez! - elment oda... ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Eminem nem homofób cikk képei
Eminem - Eminem nem homofóbEminem - Eminem nem homofób