Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rihanna bemutatta legújabb klipjét

Rihanna - Rihanna bemutatta legújabb klipjét

Elkészült Rihanna várva várt zenei videója. Az énekesnő a napokban mutatta be az Only Girl (In The World) című dalához készült videoklipet.

Only Girl (In The World)

Rihanna mostanság elsőszámú közönségkedvenc. Köszönhető ez többek között remek dalainak és hangulatos zenei videóinak. Az elmúlt évben elképesztő sikereket ért el Rated R című lemezével, de úgy néz ki a barbadosi énekesnő ezzel sem elégszik meg.

Rihanna 2010. november 12-én újabb albumot ad ki! Mégpedig az ötödik nagylemezét, amely Loud címen kerül majd a lemezboltokba. Az album első kislemeze, Only Girl (In The World) címen jelent meg szeptember 10-én.

Rihanna - Rihanna bemutatta legújabb klipjét

A felvétel a Stargate nevű, norvég producertrióhoz köthető, akik már korábban is dolgoztak együtt az énekesnővel, többek között a Please Don't Stop The Music vagy a Rude Boy című dalok elkészítésénél.

Rihanna legújabb dala már teljesen más irányvonalat képvisel, mint amit az utóbbi időben megszokhattunk tőle. Az Only Girl c. felvétel ezúttal a dance stílushoz áll közelebb, így várhatóan az album többi dala is ezt a stílust képviseli majd.

Az Anthony Mandler által rendezett zenei videó, október 13-án debütált a legnagyobb zenecsatorna, az MTV egyik műsorában. Mától pedig már a You Tube videómegosztó oldalán is megtekinthetjük az érdekes képi világgal rendelkező a kisfilmet.

engyus

2010. 10. 15. 15:08

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rihanna bemutatta legújabb klipjét cikk képei
Rihanna - Rihanna bemutatta legújabb klipjétRihanna - Rihanna bemutatta legújabb klipjét