Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

15 év után itt az új Take That videóklip

Take That - 15 év után itt az új Take That videóklip

Több mint egy évtized után ismét összeállt a legendás Take That zenekar. Miután Robbie Williams visszatért a bandához, rögtön új lemez készítésébe kezdtek. Legújabb zenei videójuk tegnap debütált világszerte.

The Flood

A Take That Európa egyik leghíresebb fiúbandájává nőtte ki magát az elmúlt évtizedben. A kezdeti sikerek ellenére 1995-ben mégis elhallgattak egy időre. Igaz, hogy 2005-ben az együttes visszatért a zenei életbe, viszont a banda teljes mivoltában utoljára 1995-ben készített közös dalt és klipet.

Júliusban pedig megtörtént az, amire csak kevesen gondoltak. Robbie Williams bejelentette, hogy 15 esztendő után visszatér a Take That-be. Így már nyilvánvalóvá vált, hogy a Take That hamarosan újra eredeti felállásban készít új albumot.

Take That - 15 év után itt az új Take That videóklip

Az új album a Progress címet kapta, és hivatalosan november 22-én fog megjelenni. Az album előfutáraként megjelenő The Flood címet viselő első kislemez pedig, november 15-én válik közkinccsé.

A Take That tegnap mutatta be legújabb dalának videóklipjét. A The Flood zenei videóját a Temze folyón, és a berkshire-i Dorney tavon forgatták, ami a 2012-es Olimpiai Játékok evezős versenyeinek hivatalos helyszíne lesz. A videóban stílusosan az együttes tagjai is egy evezős csapatot képviselnek és „Progress” nevű hajójukkal versenybe is szállnak a győzelemért.

A Take That legújabb dalát, a brit X Factor egyik döntőjében is előadja majd a közeljövőben. De ez cseppet sem meglepő, ugyanis az együttes évről-évre visszatérő fellépő vendége a tehetségkutató shownak.

engyus

2010. 10. 16. 9:26

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

15 év után itt az új Take That videóklip cikk képei
Take That - 15 év után itt az új Take That videóklipTake That - 15 év után itt az új Take That videóklip