Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Élet, ahogy Keith Richards látja

Keith Richards - Élet, ahogy Keith Richards látja

Hogy van-e élet a Rock & Roll után azt még nem tudjuk, de, hogy mi történt eddig arra hamarosan fény derül. Keith Richards könyve a Life október 26-án kerül a könyvesboltok polcaira.

The Worst

A Rock & Roll hívők számára a hónap legnagyobb durranása kivételesen nem egy korong, hanem egy könyv megjelenése lesz . A megjelenésre váró műből a The Times közöl részleteket ezekben a hetekben.

A Rolling Stones emblematikus figurájának könyvéből szédületes titkok derülnek ki, egyebek között Keef Jaggerrel kapcsolatos véleménye is napvilágra kerül.

„Régen nagyon szerettem Mick-et de már több mint 20 éve az öltözőjébe sem teszem be a lábam. Időről-időre eszembe jut, hogy mennyire hiányzik a barátom, és közben azon agyalok, vajon hová tűnhetett” , majd hozzáteszi, hogy a 80-as évek kezdete óta érzi úgy, hogy nem bírja az énekest elviselni.

Keith Richards - Élet, ahogy Keith Richards látja

Jagger szólóalbumáról epésen megjegyzi „olyan mint a Mein Kampf, mindenki megszerzi, de végül senki sem olvassa el.

Ezért, és sok más egyébért is érdemes elolvasni a művet amit az utóbbi harminc év legjelentősebb zenei memoárjának titulálnak. A hozzáértők szerint talán csak Bob Dylan Chronicles c. visszaemlékezése említhető vele egy lapon.

Jagger állítólag már olvasta a könyvet, ennek ellenére tervezik a legújabb, a zenekar fennállásának 50. (!!) évfordulóján induló világkörüli turnét.

A jelek szerint szó sincs arról, hogy a Stones a közeljövőben nyugdíjba készül. Ron Wood a napokban rendkívül udvariasan sokadjára is cáfolta az együttes felbomlásáról 1965 óta keringő pletykákat. „Amíg élünk, zenélünk!” nyugtatta meg a zenekarért aggódó közvéleményt. Így legyen!

hali

2010. 10. 16. 18:46

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 10. 19. 18:24
mazsolázgatunk csak? jaj, ez a fesd feketére?? a Török Tibi cimbi, néhai diákotthon nevelőm, később jobb radikális, ma keszthalyi idősebb haver ezt is jáCCotta régen a kolesz zenekarában. ...mert SztárfigyelŐ! :D "vagyokH-ezek"? HjajH! "Bé" tegnap levette azt az egyetlen(?) profilképét a Facebookon és valami HrádiJÓ belseje fotót rakott fel! Aztán hajnalra már egy bazi fekete zongora volt a helyett is odabiggyesztve! Ez most hangszer a Hrádió után, avagy a kedvenc Lionel Richie nótája,a "Feketén a hófehér" antiszegregációs erőlködés asszociációja akar lenni nála? :) Sebtibe' kerestem én is új képet akkor "Zdenko" lapjára ma, valami "illő hangszert" én is! ;-) ;-P :D Ja és valamikor du. "Bé" betette a honlapi hirdetés Hoffert, de a "Foster" is ott maradt, ahogy hagyta és írta ön, dear "Csé! ;-P Egyébként? A "boldogság" = "Regisztráció időpontja 2006. május 3. Utolsó bejelentkezés 2010. október 19., 15:15 " ? ;-) ;-* ;-P ...különben meg tegnap nem szólt délben egy kukkot sem arról, hogy ön fog elkésni ma hajnalban! honnan tudtam volna így? :-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Élet, ahogy Keith Richards látja cikk képei
Keith Richards - Élet, ahogy Keith Richards látjaKeith Richards - Élet, ahogy Keith Richards látjaKeith Richards - Élet, ahogy Keith Richards látja