Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ismét a The Kolin Magyarország legjobbja a nézők szerint!

The Kolin - Ismét a The Kolin Magyarország legjobbja a nézők szerint!

Igazi kult bulin jelentette be a magyar MTV az EMA Regional Award győztesét. A Hősök, a Kiscsillag, a Nemjuci, a Neo és a The Kolin közül a nézők és a rajongók ismét a The Kolint szavazták meg a legjobbnak.

A zenei élet kiválóságai, és több száz tomboló fiatal előtt jelentette be az MTV az EMA Regional Award idei első helyezettjét, akinek esélye lesz megnyerni a november 7-i nemzetközi gála Best European Act címét. Az autentikus helyszín és vadul rajongó fiatalság által fűszerezett gálán a Hősök, a Neo és a The Kolin koncertje alapozta meg a hangulatot (míg a külföldön fellépő Nemjuci és Kiscsillag video üzenetben köszöntötte a rajongókat), majd Tóth Gergő (MTV Headbangers Ball), és Prieger Fanni (Anima Sound System) műsorvezetők éjfélkor jelentették be az idei győztest. A The Kolin együttes ezzel duplázott, hiszen tavaly is ők kapták a legtöbb szavazatot a magyar közönségtől.

A szavazás hétfőtől folytatódik: az EMA honlapján most azért fontos kattintani, hogy a The Kolinon keresztül egy egész ország álma váljon valóra: magyar együttes nyerjen az egyik legrangosabb nemzetközi zenei fesztiválon.

2010. 10. 17. 14:44

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ismét a The Kolin Magyarország legjobbja a nézők szerint! cikk képei
The Kolin - Ismét a The Kolin Magyarország legjobbja a nézők szerint!The Kolin - Ismét a The Kolin Magyarország legjobbja a nézők szerint!