Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Felgyorsult a Megasztár döntője – kiesett az Adam’s Comedy

Megasztár TV2 - Felgyorsult a Megasztár döntője – kiesett az Adam’s Comedy

Szombatról péntekre került át a Megasztár és a verseny egyre élesebb már. A 3. döntő tematikája a szerepcsere volt: a fiúk női, a lányok pedig férfiak által ismertté lett dalokat adtak elő. Az este legkevesebb szavazatát Patai Anna és az Adam’s Comedy kapta, a zsűri egyértelműen a 11 éves kislányt szavazta tovább.

Veled elképzelek mindent

Az Adam’s Comedy Britney Spears átdolgozása megosztotta a zsűrit: míg Friderikusz unalmasnak és laposnak ítélte meg Ádámék előadását, addig Presser Gábor dicsérte az ironikus hangvételű produkciót. A tinik kedvencei Gusztos Bence és Szeleczki Dávid nem kápráztatták el az ítészeket és a szavazás során is sokáig hátul álltak, ám a hölgyrajongók sms-ei végül továbbjuttatták mind a két fiút. Szíj Melinda egyre jobban kinyílik, élvezi a Megasztárt. A gyönyörű Korál dal előadása azonban nem indult zökkenőmentesen: Melinda késve szállt be, ám a hibát kiküszöbölve fantasztikus előadás szem- és fültanúi lehettek a nézők. Mester Tamás most először fogalmazott meg kritikát a győri külkereskedelmi ügyintéző előadásával kapcsolatban, hozzátéve, hogy az asszony továbbra is bírja a zsűri támogatását. Presserék szerint az este két legerősebb előadása Kökény Attiláé és Lakatos Yvette-é volt. A Fivérek Madonna feldolgozása ezen a héten biztosan továbbjuttatta őket a legjobb tízbe, amely dal nem igazán nyerte el a zsűri tetszését: hamis volt és eléggé kelletlenül indult.

A szavazatok lezárása után mindenki meglepetésére Patai Anna és az Adam’s Comedy járult a zsűri elé, akik Friderikusz Sándort kisebbségbe szorítva végül a 11 éves kislányt juttatták a következő döntőbe.

2010. 10. 17. 14:55

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 10. 17. 16:00
megvolt bulizva hogy kijusson tovább egy kislány othonvan még a heje meg amugy is csak nyávog
Vendég 2010. 10. 18. 11:11
Kedves Guest. előbb tanulj meg helyesen írni, azután irj csak kritikát, hogy ki nyávog és ki nem.
Vendég 2010. 10. 18. 18:24
Adams Comedy kellet volan tovabb jusson :(
ádám 2011. 05. 14. 12:52
Élő adásban cickó villantás SP-nek.. van még lejebb? http://tv2.hu/anagyduett/video/kinos-meztelen-rajongo-akarta-leteperni-sp-t

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Felgyorsult a Megasztár döntője – kiesett az Adam’s Comedy cikk képei
Megasztár TV2 - Felgyorsult a Megasztár döntője – kiesett az Adam’s Comedy