Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jön Bonóék új lemeze

U2 - Jön Bonóék új lemeze

Még 2011-es amerikai turnéja előtt megjelenik a U2 új albuma, melynek próbaképpen a ’Songs of Ascent’ címet adták a fiúk. Az anyagra jó néhány olyan dal is felkerül majd, amelyeket a híres négyes már korábbi európai koncertjein előadott.

„Sokkal hamarabb a boltokba kerül a korong, mint azt bárki is gondolná; még 2011 elején, az amerikai koncertkörút következő szakasza előtt, amely májusban indul. Az új dalok közül várhatóan szerepelni fog a véglegesített listán a ’Mercy’, az ’Everey breaking wave’ és a ’Boys fall from the sky’ is.”

– mesélte az Irish Times-nak a rockbanda menedzsere, Paul McGuinnes, aki cáfolta, hogy a U2 legutóbb albuma, a 2009-es ’No Line On The Horizon’ kudarc lett volna.

„A lemez meglehetősen sikeres volt, hiszen a zeneipar válsága ellenére is több mint 5 millió példányt adtunk el belőle. A lemezvásárlások csökkenése pedig egyértelműen az illegális letöltéseknek tudható be”

- vélekedett McGuinness.

Az új anyagról a zenekar gitárosa, Edge ennyit árult el:

„Néhány dal igazán vidámra sikerült. Meg vagyunk róla győződve, hogy ismét valami különlegeset alkottunk.”

Zsó

2010. 10. 19. 7:24

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 10. 19. 18:18
...mert SztárfigyelŐ! :D "vagyokH-ezek"? HjajH! "Bé" tegnap levette azt az egyetlen(?) profilképét a Facebookon és valami HrádiJÓ belseje fotót rakott fel! Aztán hajnalra már egy bazi fekete zongora volt a helyett is odabiggyesztve! Ez most hangszer a Hrádió után, avagy a kedvenc Lionel Richie nótája,a "Feketén a hófehér" antiszegregációs erőlködés asszociációja akar lenni nála? :) Sebtibe' kerestem én is új képet akkor "Zdenko" lapjára ma, valami "illő hangszert" én is! ;-) ;-P :D Ja és valamikor du. "Bé" betette a honlapi hirdetés Hoffert, de a "Foster" is ott maradt, ahogy hagyta és írta ön, dear "Csé! ;-P Egyébként? A "boldogság" = "Regisztráció időpontja 2006. május 3. Utolsó bejelentkezés 2010. október 19., 15:15 " ? ;-) ;-* ;-P
Vendég 2010. 10. 19. 18:28
...különben meg tegnap nem szólt délben egy kukkot sem arról, hogy ön fog elkésni ma hajnalban! honnan tudtam volna így? :-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jön Bonóék új lemeze cikk képei
U2 - Jön Bonóék új lemeze