Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Harris fulladozott Brown új dalától

Calvin Harris - Harris fulladozott Brown új dalától

Miután nyilvánosságra került, hogy Chris Brown nem bánt kesztyűs kézzel egykori barátnőjével, Rihannával, testi fenyítést is alkalmazott, a virginiai énekes rajongótábora jócskán megcsappant. A napokban ismét negatív hír kapcsán került be a zenei híradásokba, ezúttal a skót Calvin Harris állította őt középpontba, a megmaradt rajongói azonban kiállnak mellette.

Calvin elmondása szerint Chris új, Yeah 3x című felvétele szinte teljesen megegyezik az ő I’m Not Alone című tavalyi brit listavezető slágerével. „Éppen reggeliztem, amikor meghallottam a rádióban Chris Brown dalát. Torkomon akadt a falat, majdnem megfulladtam” – mondta.

Az amerikai énekes rajongói azonnal össztüzet zúdítottak rá. „Azáltal, hogy Chris nemzetközi híresség, még nem érezheti feljogosítva magát arra, hogy lenyúljon egy brit srácot, akit az USA-ban nem sokan ismernek. Nevetséges az a vád, miszerint ezt azért csinálom, hogy rólam beszéljenek. Nincs szükségem ilyesfajta hírnévre” – üzente Calvin a Twitteren Chris rajongóinak.

Calvin Harris - Harris fulladozott Brown új dalától

A történtek ellenére nem szándékozik pert indítani Brown ellen, szerinte annak nincs sok értelme. Úgy érzi, a lopás tényét viszont hiba volna elhallgatni.

Puha József

2010. 10. 19. 8:16

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Harris fulladozott Brown új dalától cikk képei
Calvin Harris - Harris fulladozott Brown új dalátólCalvin Harris - Harris fulladozott Brown új dalától