Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elindult az X Faktor élő showja

X Factor - Elindult az X Faktor élő showja

A hétvégén végre sor kerülhetett az itthon idén bemutatkozó X Faktor első élő döntőjére. Rengeteg rajongó, tehetséges énekesek és kíváncsi nézők. Ráadásul a rivális Megasztár adása is péntekre került, így minden adott volt egy sikeres döntőhöz.

Wolf Kati

Már az első adások után szép számú rajongótáborra tett szert az a X Faktor. Számtalan tehetséges énekes lépett az ítészek elé a válogatókon, ami megalapozta a színvonalas műsor jövőbeli sikerét. Persze a sikerhez hozzá tartozik az is, hogy egy itthon még új típusú műsorról van szó.

Nagy várakozások előzték meg az első élő adást, amelyben a négy mentor által favorizált legjobb 12 énekes mérheti össze énektudását több héten keresztül. Kíváncsiak voltunk az átalakult versenyzőkre, a színpadra és a két műsorvezető szereplésére is.

X Factor - Elindult az X Faktor élő showja

Jómagam sok külföldi X Factor adáson vagyok már túl, így hozzászoktam a profin elkészített műsorhoz. Talán ezért vártam én is kíváncsian a fejleményeket! A színpad az eredeti brit színpad kicsinyített változata, ami sokak tetszését elnyerte. A két műsorvezető, Ördög Nóra és Sebestyén Balázs is becsülettel helyt állt az első élő adás során. Nagyjából sikerült túllépniük az első pár percben tapasztalható lámpalázon.

Az biztos, hogy a hazai nézőknek hozzá kell szokniuk az újfajta műsorhoz. Ugyanis az X Faktor folyamatosan pörög. Nincs megállás, nincs felesleges időhúzás. Sem a műsorvezetők, sem a zsűri nem beszél többet, mint szükséges. És ha már a zsűrinél tartunk!

Abszolút szimpatikusak és vajszívűek voltak, néha már túlságosan is. Persze lehet ez csak az első döntő miatt van, és nem akarják elrettenteni a versenyzőket, de egy kicsit azért lehetnének szigorúbbak.

A potenciális énekesjelöltek pedig a várakozásoknak megfelelően teljesítettek. Az eddig is remeklő versenyzők, most is megmutatták, hogy igenis helyük van a showban. Itt akár megemlíthetnénk Janicsák Vecát, Takács Nikolast, vagy akár Wolf Katit is, de ez közel sem a teljes lista.

A közönségkedvenccé vált Király L. Norbi is hozta a formáját. Mindenki tisztában van vele, hogy énekhangja messze elmarad versenytársaiétól, viszont előadásmódja és színpadi jelenléte mégis szerethetővé teszi.

A verseny és a párbaj közti szünetben a Csillag Születik egykori versenyzője, Varga Viktor lépett fel az X Faktor színpadán. Esetleg feltűnhetett, hogy nem élő a produkció! Ez valóban így is volt, de a csatorna nem is csinált titkot a dologból és el is mondták, hogy előre felvett fellépésről volt szó.

Végül aztán eljött az a pillanat is, ami minden ilyen típusú műsorban eljön egyszer. Valakinek távoznia kell a versenyből. Így a két legkevesebb nézői szavazatot begyűjtő Szabó Mariann-nak, valamint Mimi és Gergő párosának párbajoznia kellett egymással.

A párbajban mindkét fél beleadott apait-anyait, viszont a zsűrinek döntenie kellett. Végül úgy alakult, hogy Mimi és Gergő duójának kell távoznia a showból, így ők lettek az X Faktor döntőjének első kiesői.

Ne feledjük! Ez csupán az első adás volt! Van még mit fejlődnie az RTL Klubnak, és valószínűleg fog is. Következő alkalommal már a versenyzők, a zsűri és a műsorvezetők is otthonosabban mozognak majd a színpadon és várhatóan újra egy izgalmas műsort láthatunk.

engyus

2010. 10. 19. 12:17

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elindult az X Faktor élő showja cikk képei
X Factor - Elindult az X Faktor élő showjaX Factor - Elindult az X Faktor élő showja