Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kanye West „szörnyen sajnálja”

Kanye West - Kanye West „szörnyen sajnálja”

Nem, Kanye most nem díjátadókon vagy élő egyenes adásban szólt és/vagy mutatott be zenésztársainak vagy az amerikai elnöknek. Csupán arról van szó, hogy új albumot ad ki, amelynek borítóján magát a rappert láthatjuk, úgy ahogy őt a Mindenható megteremtette.

Gold Digger Mashup

Természetesen a lemezen nem Kanye meztelen fotóját csodálhatjuk meg, hanem egy róla készült rajzot, amelyet George Condo készített. Az album árusítását, a borító rajznak köszönhetően, már számos amerikai boltban előre betiltották, köztük az überkonzervatív
Wal-Martban is.

A rapper, az elmúlt évben azzal ásta el magát a nagyérdemű előtt, hogy az MTV VMA zenei díjátadón felmászott a színpadra és közölte véleményét a legjobb női előadó címet elnyerő Taylor Swifttel, miszerint ő (mármint Kanye) azt preferálta volna, ha Beyonce lesz a befutó.

Kanye West - Kanye West „szörnyen sajnálja”

Kanye, idén a twitter közösségi oldalon kezdett hatalmas bocsánatkérő akcióba novemberben megjelenő albumának borítója miatt:
„Nagyon-nagyon sajnálom. Senkit nem akartam megbántani vagy felzaklatni a képpel”

A rapper a közelmúltban még meglepettségét fejezte ki, annak hallatán, hogy néhány üzletből kitiltják majd, de akkor még úgy nyilatkozott, hogy „igazából nem hatja meg a dolog”.

A november 22-én megjelenő album, sorban az ötödik Kanye West nagylemez. A munkacím eredetileg a ’Good Ass Job’ hangzatos nevet viselte, de az album végül mégis a ’My Beautiful Dark twisted Fantasy’ címet kapta.

Kanye eddigi legsikeresebb albuma a 2007-ben megjelent ’Graduation’ volt, amellyel nyolc Grammy jelölésből, négyet díjra váltott.

Zsuzsi

2010. 10. 19. 21:22

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kanye West „szörnyen sajnálja” cikk képei
Kanye West - Kanye West „szörnyen sajnálja”Kanye West - Kanye West „szörnyen sajnálja”