Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elkészült Pixie Lott és Jason Derulo közös felvétele

Pixie Lott - Elkészült Pixie Lott és Jason Derulo közös felvétele

Elkészült a várva várt Pixie Lott és Jason Derulo duett. A Coming Home című dal Pixie, Turn It Up című albumának kibővített változatán lesz megtalálható.

Coming Home

A rajongók már tavasszal értesülhettek a remek hírről, miszerint a brit Pixie Lott, és az amerikai Jason Derulo közös dalon dolgozik. A 2010-es esztendő két nagy felfedezettje nemrég be is mutatta a szóban forgó felvételt!

Az új dal a Coming Home címet kapta. Jason szavai alapján a dal arról szól, hogy nincs elég idő a szerelemhez, de ez hamarosan megváltozik.

Pixie Lott - Elkészült Pixie Lott és Jason Derulo közös felvétele

A Coming Home című dal Pixie Lott első albumának kibővített változatán kapott helyet. A Turn It Up Louder címet viselő album október 18-án jelent meg az Egyesült Államokban.

A két előadó közös felvételének hivatalos megjelenése pedig december 13-ra várható. A Broken Arrow után ez lesz Pixie második amerikai kislemeze.

A Coming Home már meghallgatható Pixie Lott hivatalos You Tube oldalán. Az új album összesen 10 új dallal bővült. A Broken Arrow és a Coming Home c. dalokon kívül megtaláljuk rajta Pixie, Use Somebody és When Love Takes Over feldolgozásait is. Mindenképpen érdemes belehallgatni!

engyus

2010. 10. 20. 23:07

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elkészült Pixie Lott és Jason Derulo közös felvétele cikk képei
Pixie Lott - Elkészült Pixie Lott és Jason Derulo közös felvételePixie Lott - Elkészült Pixie Lott és Jason Derulo közös felvétele