Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elősegíthető a Weezer feloszlása!

Weezer - Elősegíthető a Weezer feloszlása!

A napokban egy átlagos fiatalember, James Burns került a zenei híradások élére az Amerikai Egyesült Államokban. Petíciót tett közzé az interneten, amelyben mindenkit arra kér, segítsen véget vetni a Los Angeles-i Weezer szenvedéseinek.

„Szerintem ez egy borzalmas zenekar, már a kilencvenes években is az volt. Szeretnék segíteni a rajongóinak, hiszen ők a testvéreink, barátaink, szeretteink. Rivers Cuomo minden évben esküdözik, hogy az új lesz a legjobb nagylemezük a Pinkerton óta, de folyamatosan egyre rosszabb albumokkal állnak elő. A barátaim évről évre csalódnak. Nekem ebből elegem van, akárcsak az ironikusan cuki lemezborítókból és a videoklipekből. Ennek a szenvedésnek véget kell vetni” – vélekedik Burns. Úgy gondolja, tízmillió dollárral már rá lehetne venni az együttest a feloszlásra, és ezzel mindenki jól járna. Kiszámolta: ha minden egyes amerikai állampolgár, aki annak idején megvásárolta az 1996-os Pinkerton című albumot, felajánlana a jó ügy érdekében tizenkét dollárt, összegyűlne az összeg, és nem kellene tovább nézni a Weezer kínlódásait.

Weezer - Elősegíthető a Weezer feloszlása!

A zenekar egyik tagja már reagált a kezdeményezésre. „Legyen a duplája, ha összejön a húszmillió dollár, akkor a közönségnek speciális feloszlásban lesz része” – írta a Twitteren Patrick Wilson dobos.

Puha József

2010. 10. 21. 7:55

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elősegíthető a Weezer feloszlása! cikk képei
Weezer - Elősegíthető a Weezer feloszlása!Weezer - Elősegíthető a Weezer feloszlása!