Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Egyetemi hallgatók vörös iszap károsultjaiért - megakoncert rengeteg fellépővel

Animal Cannibals - Egyetemi hallgatók vörös iszap károsultjaiért - megakoncert rengeteg fellépővel

Több vidéki és az összes budapesti felsőoktatási intézmény hallgatói önkormányzata, diákszervezetei és vezetése a rendezvény mögé állt. A különleges koncertre november 2-án kerül sor.

A fellépők sora még folyamatosan bővül, ám az már bizonyos, hogy ezen az éjszakán fellép STERBINSZKY, DÉVÉNYI TIBI BÁCSI, PALOTAI, ANIMAL CANNIBALS, SPIGIBOY, LADÁNYBENE 27, PASO SOUND, NÁKSI & BRUNNER, REVOLUTION, O'NEAL, WHITEBOY, KARMATRONIC, POLEPOSITION, SOULJA, SPY THE GHOST, FOLK ERROR, GYUREX, MIRA, BLADE - TOMPI - LACA (BME ALLSTARZ), MOON, ANTOOS & TEBRON...

Nincs főiskolai -egyetemi buli megfelelő alaphangulat nélkül, így aztán a rendezvényhez az italokat a szponzorok ellenszolgáltatás nélkül, vagy rendkívül kedvező áron ajánlották fel. Az italpultokban befolyt összeg is a rászorulókat illeti majd, de -szintén jólelkű támogatóknak köszönhetően- tombolán kisorsolásra kerülnek notebook-ok, telefonok és egyéb márkás, értékes műszaki cikkek is, az innen származó bevétel is a károsultak részére kerül majd hasznosításra.
A fellépők mellett a rendezvény teljes kiszolgáló személyzete ingyen dolgozik, így a pultokban, az ajtóknál és több fontos poszton önkéntesek dolgoznak majd, illetve a szükséges eszközök (hang- fény- és színpadtechnika, ledfalak, kordonok, sörpadok, mobilwc-k, sátrak) is mind-mind felajánlóktól ingyen érkeznek a rendezvényre.

Animal Cannibals - Egyetemi hallgatók vörös iszap károsultjaiért - megakoncert rengeteg fellépővel

8 felsőoktatási intézményben már előzetesen is szervezik az adományok gyűjtését, az összegyűlt pénzt a diákszervezetek képviselői a rendezvény helyszínén fogják beadni a közös kasszába.

Időpont: 2010. november 2., kedd
Helyszín: TF Sportcsarnok, Budapest, Alkotás út

2010. 10. 21. 8:56

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Egyetemi hallgatók vörös iszap károsultjaiért - megakoncert rengeteg fellépővel cikk képei
Animal Cannibals - Egyetemi hallgatók vörös iszap károsultjaiért - megakoncert rengeteg fellépővelAnimal Cannibals - Egyetemi hallgatók vörös iszap károsultjaiért - megakoncert rengeteg fellépővel