Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megérkezett a Hurts új videó klipje

Hurts - Megérkezett a Hurts új videó klipje

A brit szintipop duó, a felejthetetlen Wonderful Life után, új dallal és videóval jelentkezett. A ’Stay’, a kissé melodramatikus együttes harmadik kislemeze, a szeptemberben megjelent Happiness c. albumukról.

Stay

Az Egyesült Királyságban a szintipop régóta várt megmentőjeként emlegetik a két manchesteri fiatalembert. Valószínű, hogy csak idő kérdése és nálunk is egyre többen megszeretik Theo Hutchcraft és Adam Anderson sejtelmes, a ’80-as évek Depeche Mode hangzásvilágát megidéző zenéjét.

A Hurts első albuma szeptemberben jelent meg Európa szerte, legnagyobb sikerüket pedig a ’Wonderful Life’ c. maxijukkal aratták. A fiúk feltehetőleg nagy rajongói Kylie Minogue-nak, és munkásságának is, mivel meghívtak vokálozni a ’Devotion’ című dalukba és feldolgozták, Kylie 1994-es slágerét, a ’Confide in me’-t is.

Hurts - Megérkezett a Hurts új videó klipje

Az már az előző két videoklipből is kiderült, Hutchcraft szeret szuggesztív tekintettel, erőteljesen belebámulni a kamerába és a zenei ritmusokkal teljesen ellentétesen, nem mozogni, pont úgy, ahogy annak idején a Kisállat Kereskedő Fiúk tették (Pet Shop Boys) mindezt.

A ’Stay’ videójában is hiába várunk, Hutchcraft táncra perdülésére, ő azt meghagyja a hosszú hajú szőke lánynak, aki titokzatosan balettozik az Izlandon felvett, gyönyörűen fényképezett klipben. A képi –és színvilág csakúgy, mint eddig, most is Bergmannak „állít emléket”, de ha nagyon akarjuk, felfedezhetünk benne egy cseppnyi ’Enya utóérzést” is.

A ’Stay’ egy kiválóan hangszerelt pop ballada, amely november 13-án kerül a lemezboltok polcaira. A ’Wonderful Life’ pedig már kötelező darab mindenki számára.

Zsuzsi

2010. 10. 21. 22:42

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 10. 22. 7:17
A legsikeresebb dal nem "Beautiful Life", hanem "Wonderful Life".

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megérkezett a Hurts új videó klipje cikk képei
Hurts - Megérkezett a Hurts új videó klipjeHurts - Megérkezett a Hurts új videó klipje