Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hallgass bele az új Pet Shop Boys-dalba!

Pet Shop Boys - Hallgass bele az új Pet Shop Boys-dalba!

30 másodpercnyi részletet tett közzé a brit szintipop-duó Ultimate című idei slágergyűjteményének egyetlen új szerzeményéből. A Together refrénje első hallásra is fülbemászó.

Válogatáslemezzel ünnepli fennállásának negyedszázados évfordulóját a Pet Shop Boys. Az Ultimate címet viselő korongon egy híján húsz felvétel kap majd helyet – a sikert hozó West End Girls-től kezdve az Elvis- (Always On My Mind), U2- (Where The Street Have No Name /I Can’t Take My Eyes Off You/) és Village People-feldolgozáson (Go West) át a New York City Boy és Love etc. című slágerekig. A lemezen négy angol és hat amerikai slágerlista-vezető szerzemény mellett ott a Dusty Springfeilddel közösen rögzített What Have I Done To Deserve This?, a Domino Dancing és a Se a vida é? (That’s The Way Life Is) is.

Ráadásul a fiúk harmadik hivatalos összegzése (a ’91-es Discography és a 2003-as PopArt után) egy vadonatúj szerzeményt is tartalmaz. A Together című nóta hamisítatlan PSB-darab, ami a hangzását tekintve a Yes című nagylemez és a Christmas feliratú EP vonalán mozog. A rajongók tehát az év elején megjelent Pandeonium feliratú koncert CD/DVD után újabb kiadványt tehetnek a formáció csemegéi számára fenntartott polcra. Bár az Ultimate – mely egyszavas címével tökéletesen illeszkedik Neil Tennant és Chris Lowe kiadványainak sorába – csak novemberben jelenik meg, az új dalba, 30 másodperc erejéig máris bele lehet hallgatni a music.hu-n.

Balajti Péter

2010. 10. 22. 14:37

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hallgass bele az új Pet Shop Boys-dalba! cikk képei
Pet Shop Boys - Hallgass bele az új Pet Shop Boys-dalba!