Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Domokos Fanni az X Faktor második kiesője

X Factor - Domokos Fanni az X Faktor második kiesője

A tegnap este folyamán újabb versenyző búcsúzott az X Faktortól. Ezúttal a Summer Sisters és Domokos Fanni kapta a legkevesebb szavazatot. A zsűrinek pedig ismét döntenie kellett.

Domokos Fanni

Ha lehet ilyet mondani, az X Faktor készítői és szerkesztői tanultak az előző adás hibáiból. Már az első élő show is remekül sikerült, de a tegnapi esti műsor még erre is rátett egy lapáttal. Ráadásul a műsorvezetők és a zsűri is jóval otthonosabban mozogtak a stúdióban.

A második döntőben dívák és szívtiprók dalait énekelték a show döntősei. A produkciók talán nem voltak olyan jók, mint előző héten, azonban ismét lehengerlő és magabiztos előadásoknak lehettünk szem- és fültanúi.

X Factor - Domokos Fanni az X Faktor második kiesője

Az estét a múlt heti show egyik legjobbja, Wolf Kati nyitotta meg, Donna Summer, Hot Stuff című slágerével, ami méltó nyitánya volt az estének. Ezután szép sorjában az összes versenyben lévő énekes színpadra lépett.

Igazi slágerek csendültek fel. Hallhattuk például Natalie Imbruglia Torn c. dalát, Domokos Fanni előadásában. Ákos remekművét, a Keresem az utam című felvételt Vastag Tamástól, de például feldolgozásra került még Madonna, Whitney Houston, és Cserháti Zsuzsa egy-egy dala is.

A zsűri végre kicsit keményebben mondott kritikát az X Faktor tehetségeiről, persze lehet, hogy ők is érezték, nem mindenki nyújtotta a tőle megszokott maximumot. Egyes versenyzők jóval a tőlük elvárható szint alatt teljesítettek. Ez történt a Summer Sisters duójával is.

Nyári Alíz és testvére Edit, Lee Ann Rimes, Can’t Fight The Moonlight című dalát választották. Az előadás azonban nem úgy sikerült, ahogy gondolták. Bátortalanul, és nem egyszer hamis hangokat megszólaltatva énekelték el a dalt.

Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis a kevés nézői szavazat miatt párbajozniuk kellett. Mégpedig nagy meglepetésre azzal a Domokos Fannival, aki vélhetően eddigi legjobbját nyújtotta a tegnap este folyamán. Végül a szigorú ítészek úgy döntöttek Geszti Péter mentoráltjának, Fanninak kell hazamennie.

Összességében jól sikerült a tehetségkutató hazai bemutatkozó évadjának második adása is. Minden természetesebbnek tűnt. A döntésnél már Sebestyén Balázs sem hadarta el a továbbjutókat. Szépen megfontoltan sorolta a neveket, ahogy kell. A versenyzők egyre jobbak lesznek, és remélhetőleg a továbbiakban is remek produkcióknak leszünk tanúi.

engyus

2010. 10. 24. 17:45

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Domokos Fanni az X Faktor második kiesője cikk képei
X Factor - Domokos Fanni az X Faktor második kiesőjeX Factor - Domokos Fanni az X Faktor második kiesője