Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az énekesnő újabb csődje

Toni Braxton - Az énekesnő újabb csődje

A legnagyobb sikereit a kilencvenes évek közepén aratott, eddig több mint negyvenmillió nagylemezt eladott Toni Braxton 1998-ban került először rossz anyagi helyzetbe, bírósághoz fordult, csődvédelmet, azaz kötelezettségei elhalasztását kérte. Most hasonló cipőben jár.

A marylandi születésű, negyvennégy éves énekesnő az elmúlt években egészségi problémái miatt kénytelen volt lemondani a tervezett koncertjeit, egyebek mellett félbehagyta a 2008-as Las Vegas-i fellépéssorozatát. Ezek miatt ismét rájár a rúd.

„Próbált megegyezni a hitelezőivel, de nem sikerült, ezért úgy döntött, újból csődvédelmet kér maga ellen, mert ez az egyetlen módja annak, hogy megoldhassa a problémáit, és közben gondoskodhasson a gyermekeiről” – nyilatkozta Toni ügyvédje. A hírek szerint közel ötvenmillió dollár tartozást halmozott fel.

Puha József

2010. 10. 25. 14:44

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 10. 26. 18:20
Sztárfigyel a "Csé" - törölték a ma 11 ó. után beírtat egyik helyen itt. :( "Bé" kapott egy mailt "Simson Schwalbe" ügyben, meg is fogadta látom, mert jól írta be. De a "Promet" = Romet kismotor, majd megírom azt is neki. ;-P
Vendég 2010. 10. 26. 19:09
2010.09.28.kedd: "Eladó gyári kettes eke magas szárú állítási lehetőségekkel, egytengelyes, 2 köbméteres rönkszállító, valamint Promet lábváltós és Puch Maxi motorkerékpárok. 0036 30 464 01 57" 2010.09.28. már ÍGY írták be ott akkor is! utólag nézve, Google! és akkor Csé volt! tehát!? ;-) ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Az énekesnő újabb csődje cikk képei
Toni Braxton - Az énekesnő újabb csődjeToni Braxton - Az énekesnő újabb csődje