Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lehullt a lepel - Megjelent a Napoleon Boulevard legújabb albuma

Napoleon Boulevard - Lehullt a lepel - Megjelent a Napoleon Boulevard legújabb albuma

Új fejezet indul a Napoleon Boulevard csapatának életében, ugyanis piacra dobják legújabb albumukat. A nyilvános megnyitót 2010. november 7-én egy igen exkluzív program keretében rendezik 16:00 kezdettel a Vouge hajón.

Hosszú ideje sokakat foglalkoztat a kérdés, mikor kerül a polcokra a megújult Napoleon Boulevard új lemeze, melynek dallamaival már találkozhatott a közönség a nyári fesztiválok és koncertek alkalmával.

A találgatások ezennel véget értek!
Elkészült a várva várt album, melynek kulissza titkairól és részleteiről mindent megtudhatunk a november 7-re tervezett nyilvános bemutatón.
A program keretében személyesen találkozhatunk az együttes front emberével, Vincze Lillával is, aki izgalmas információkkal szolgál majd a lemez kapcsán. Ugyanis ekkor lehet először megnyitni az album borítófüzetét, felfedik az album címét, melyről ez idáig csak találgathattunk, valamint lehull a lepel a végleges Track listáról is, melynek minden egyes szövegét teljes terjedelmében megtekinthetünk.

Napoleon Boulevard - Lehullt a lepel - Megjelent a Napoleon Boulevard legújabb albuma

A hab a tortán még csak ezután kezdődik, hiszen a rajongók és a jelen lévők első kézből, még a bolti premier előtt egy héttel megvásárolhatják a „korongot”, és személyesen választ kaphatnak Lillától és csapatától kérdéseikre.
Igazi csemegének ígérkezik a program, ha szeretnél eljönni, regisztrálj az info@napoleonboulevard.hu email-címen és legyél ott 2010. november 7-én 16 órakor a Vouge állóhajón. Mindenkit szeretettel vár a Napoleon Boulevard zenekara!

Bius

2010. 10. 25. 21:56

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lehullt a lepel - Megjelent a Napoleon Boulevard legújabb albuma cikk képei
Napoleon Boulevard - Lehullt a lepel - Megjelent a Napoleon Boulevard legújabb albumaNapoleon Boulevard - Lehullt a lepel - Megjelent a Napoleon Boulevard legújabb albuma