Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kanye West monumentális klippel rukkolt elő

Kanye West - Kanye West monumentális klippel rukkolt elő

A rap és a hip hop fenegyereke a napokban hozta nyilvánosságra Runaway című kisfilmjét. A klipből több változat is készült, közülük a leghosszabb több mint harminc perces!

Runaway

Kanye West vitathatatlanul a szakma legnagyobbjai közé sorolható. Viszont mindenhol elég megosztó személyiségnek számít. Gondoljunk itt csak túlzott szabadszájúságára, Taylor Swift nyilvános megalázására, vagy akár a zenésztársak állandó ócsárolására.

De nem is kell ilyen messzire mennünk! Elég a múlt héten betiltott Kanye lemezborítóra gondolni, amelyen, még ha csak ábrázolva is, de Kanye-t láthattuk félreérthetetlen pozícióban…

Kanye West - Kanye West monumentális klippel rukkolt elő

De térjünk vissza inkább zenéhez, amiért Kanye mégis számos rajongóval rendelkezik! November 22-én jelenik meg az amerikai rapper ötödik stúdióalbuma, My Beautiful Dark Twisted Fantasy címen. Az albumról már három kislemez is napvilágot látott. A Power és a Monster című dalok után legutóbb, a Runaway című kislemez került a boltokba.

Kanye West legújabb zenei videója is a Runaway címet kapta. A klip egészen különlegesre sikeredett. Szinte már nem is videóklipnek tekinthető, ugyanis a Kanye által rendezett kisfilm 35 perces lett. A klipet négy napig forgatták Prágában.

Állítólag Kanye azért vállalta magára a rendező szerepét, mert tisztában van vele, hogy az ötletei egy része annyira amatőr, hogy egy rendező se lenne hajlandó megvalósítani őket.

A Runaway című 35 perces alkotásban felcsendülő dalok, mind szerepelnek majd Kanye West új lemezén. Az albumon egyébként olyan neves előadók is szerepet kaptak, mint Elton John, Beyoncé, Alicia Keys, John Legend, Rihanna, Seal vagy Jay-Z.

engyus

2010. 10. 26. 22:11

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kanye West monumentális klippel rukkolt elő cikk képei
Kanye West - Kanye West monumentális klippel rukkolt előKanye West - Kanye West monumentális klippel rukkolt elő