Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Utazó rock-őrület, teljes gőzzel!

Road - Utazó rock-őrület, teljes gőzzel!

Egyedülálló kezdeményezésként öt rock/metal banda összefogásából október elejére létrejött a Royal Flush nevű fesztiválturné. Depresszió, Road, Insane, Superbutt, Wrong Side of The Wall. Kell ennél több?

Az eddig többnyire önállóan koncertező zenekarok a hazai kemény rockzene legjelesebb képviselői. Pályafutásuk alatt több száz koncerttel, számos nagylemezzel, szakmai-díjjal, és több tízezer kilométerrel a hátuk mögött, most arra vállalkoztak, hogy együtt mutatják meg az országnak, hogy milyen is az igazi földbe döngölős este! A koncertsorozat résztvevői természetesen különlegességeket is tartogatnak, hiszen ezzel a turnéval zárja le 10 éves születésnapi országjárását a Depresszió, itt mutatja be új nagylemezét a Road, és szintén ezeken az estéken ünnepli 10 éves jubileumát a már számos külföldi országot végig koncertező Superbutt is! De itt debütál új felállásban a Fonogram díjas Insane, és teszi próbára tehetségét a Wrong Side Of The Wall.

Az eseménysorozat legutóbbi hétvégéjéről így nyilatkozott Halász Ferenc a Depresszió frontembere:
„A turné félidejére időzített debreceni állomás minden eddiginél több nézőt vonzott, ami alaposan felspanolta a zenekarokat. Már a koncert első pillanata nagyon megdobogtatta a szívünket, hiszen gyönyörű látvány, és hatalmas hangorkán fogadott bennünket a színpadra lépésünkkor… A koncertek egytől-egyig fantasztikus hangulatban zajlottak le… A hivatalos afterparty eredményeként láthattunk alsónadrágban futkározó embereket Debrecen Főterén, a szálloda folyosójának szőnyegén alvó basszusgitárosokat, szobájukból kizárt hangmérnököket, szobakulcsát másik hotelben követelő dobosokat, és Drum n’ Bass – re lassúzó énekeseket…”

2010. 10. 27. 21:44

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Utazó rock-őrület, teljes gőzzel! cikk képei
Road - Utazó rock-őrület, teljes gőzzel!