Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új albumon dolgozik a Garbage

Garbage - Új albumon dolgozik a Garbage

Shirely Manson a napokban megerősítette, hogy a Garbage öt év szünet után, ismét stúdióba vonult és új albumon dolgozik. 2011-ben pedig a tervek szerint, újra koncertezni is fognak.

Az énekesnő, 2010 februárjában egyszer már közölte a rajongóival, hogy újra stúdiózik az együttes. Akkor, a Facebook oldalára írta fel a költői kérdést, hogy: „Szerintetek kivel töltöttem egy teljes hetet a stúdióban? Örülnétek, ha azt mondanám, hogy az egyikkőjüket Steve-nek hívják, a másikat Duke-nak, a harmadik, pedig egy Grammy díjas producer?”

Az album előmunkálatai feltehetőleg meg akkor megkezdődtek. Október 28-án, az énekesnő újból megerősítette, hogy öt évvel legutolsó albumuk megjelenése után, 2011-ben új lemezzel rukkolnak elő.

Garbage - Új albumon dolgozik a Garbage

„Így igaz. Új albumon dolgozunk. Jó néhány felvételt készítettünk már, sok dalt is írtunk, de jelenleg még nem tudok pontosabbat mondani a készülő lemezről.”
„Nagyon régóta, ez az első próbálkozásunk. Öt évet hagytunk ki. Jövőre szeretnénk koncertezni is”, tette hozzá Manson.

Legutóbbi 2005-ben megjelent Bleed Like Me c. albumuk óta, az együttesnek csak egy 2007-es válogatás lemezre „futotta”.

Shirley Manson ezen kívül feltűnt a nálunk is bemutatott, később méltatlanul nagyot bukott, Terminátor: A Sarah Connor krónikák című sorozatban, majd szárnyra kaptak a hírek, hogy szoló albumon dolgozik. A kiadóval folytatott vitái miatt, azonban a saját album sosem készült el.

Az együttes dobosa Butch Vig pedig, a Green Day Grammy díjas albuma, a ’21st Century Breakdown’ produceri teendőit vállalta magára.

A fent látható rövidfilm az Oliver Peoples napszemüveg márka 2009-es téli kampányához készült Shirley Manson és Elijah Wood szereplésével. A háttérzene Zee Avi-tól, a 'Just You and Me'.

Zsuzsi

2010. 10. 30. 15:46

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 02. 18:20
Nna... most ültem ide... Itt volt a Teem'ke nővére (komasszoN) mag a keresz'fiJJam - mer' a Teem'ke Ádámkája aludt és a kerez'gyerek szegény csöndbe kellett legyen... ;-) szal, sztárfigyelŐ :)
Vendég 2010. 11. 02. 18:23
a Teem' itt van Loviba a zanyujánál... :D (titok?) :P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új albumon dolgozik a Garbage cikk képei
Garbage - Új albumon dolgozik a GarbageGarbage - Új albumon dolgozik a Garbage