Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A brit üdvöske „csípős” dala

Diana Vickers - A brit üdvöske „csípős” dala

Újabb plágium a láthatáron. Az angol The Sun napilap információi szerint a Red Hot Chili Peppers pert indít Diana Vickers ellen, a blackburni énekesnő My Wicked Heart című újdonsága ugyanis hasonlít az amerikai zenekar 1991-ben megjelent Under the Bridge című slágerére – a refrének között van kísérteties hasonlóság.

Diana társszerzője a dalának. Egy vele készült beszélgetésben beismerte, hogy sokat hallgatta Anthony Kiedisék szóban forgó felvételét, és neki is feltűnt, hogy van némi hasonlóság a két szerzemény refrénje között, a lopás vádját azonban visszautasítja.

A The X Factor ötödik, 2008-as sorozatában ismertté vált énekesnő május elején megjelent Songs from the Tainted Cherry Tree című első albuma jövőre új, Digital Deluxe kiadásban kerül a boltokba – a digitális formátumban október 17-től beszerezhető, maxi CD-n ma kiadott My Wicked Heart ezt harangozza be.

Diana Vickers - A brit üdvöske „csípős” dala

Diana eddigi legnagyobb sikerét a Once című slágerrel aratta, amely április végén a brit kislemezlista csúcsán debütált, és egy hétig vezetett.

Puha József

2010. 11. 01. 8:34

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A brit üdvöske „csípős” dala cikk képei
Diana Vickers - A brit üdvöske „csípős” dalaDiana Vickers - A brit üdvöske „csípős” dala