Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lady Gaga az egyetemen is tanulható

Lady GaGa - Lady Gaga az egyetemen is tanulható

Az eddig főként csak furcsa fellépő ruháival és lemezeivel büntető énekesnő, tananyag lesz. Az Észak-Karolinai Egyetemen a választható modulok között ott szerepel Gaga is, mint társadalmi jelenség.

Poker Face

Az amerikai oktatásról inkább nem nyilvánítunk véleményt, de mi sem bizonyítja jobban annak komolyságát, minthogy, ’Lady Gaga és a hírnév szociológiája’ címmel kurzust hirdet az Észak-Karolinai Egyetem.

Az órák, Mathieu Deflem professzor vezetésével szerveződnek, aki roppant módon elmélyült már a tananyagban, több mint 27 alkalommal látta fellépni az énekesnőt. A professzor, állítása szerint először csak példaként akart hivatkozni az énekesnő munkásságára, de később úgy gondolta Gaga önálló kurzust érdemel.

Lady GaGa - Lady Gaga az egyetemen is tanulható

„Azt gondoltam. Egye, fene. Miért is ne szőjük az egész tananyagot Lady Gaga és híressé válásának története köré”, mesélte Deflem, az ötlet kipattanásának körülményeit az egyetemi lapban.

„Az órákon Lady Gagát, mint társadalmi jelenséget vizsgáljuk, nem a személyét vagy a zenéjét. Az énekesnőnek több mint 10 millió követője van a Facebook-on és 6 millió, a Twitter közösségi oldalán. Egy ilyen csodával, muszáj foglalkozni."

Deflem, állítólag több száz Lady Gaga albummal rendelkezik és ötször már személyesen is találkozott az énekesnővel. A texasi reptéren pedig, egyszer már Gaga is felismerte a professzort.

Deflem a Lady Gaga korszaka előtt 15 évig tanított kriminológiát és jogszociológiát.

Zsuzsi

2010. 11. 02. 18:33

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 09. 18:27
Én ma erre tippeltem - délben még: http://www.music.hu/news.php?cikk=9540 Guest @ 2010-11-09 18:23:10 ha mai, akkor mié' ilyen hátul kezdte? ;-o Guest @ 2010-11-09 18:22:04 Ezt ma készíthette! HALLANI. :-/ Szegény "Csé" - az immun... ;-/ Képzelje! Hallottam, ezt a "somogyi Gizi" a vigyorgós adta fel ma du.! = Lakótársat keres egy hölgy, szép környezetben lévő házába. A jelentkező lehetőleg vidám természetű, káros szenvedélyektől mentes legyen. 0036 30 854 97 03 (ha magának toboroz ismét?) Elhasználta az előző ilyen módon szerzett muravidéki emberét-pasasát!? :))))
Vendég 2010. 11. 09. 18:43
http://est.hu/cikk/84716/lady_gaga_egyetemi_tantargy_lesz

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lady Gaga az egyetemen is tanulható cikk képei
Lady GaGa - Lady Gaga az egyetemen is tanulhatóLady GaGa - Lady Gaga az egyetemen is tanulható