Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Summer Sisters nem kapottt újabb esélyt

X Factor - A Summer Sisters nem kapottt újabb esélyt

A X Faktor harmadik döntőjében sem volt hiány izgalmas és megható pillanatokból. A drámaira sikerült végjátékban ezúttal a Summer Sisters duója maradt alul.

A hétvégi X Faktorban az igazi rockdaloké volt a főszerep. Ugyanis minden versenyző egy-egy rockslágerrel készült az estére. Nagy Feró és Keresztes Ildikó minden bizonnyal nagyon várták ezt a döntőt, hiszen nyílt titok, hogy mindkét mentor a rock világában mozog a legotthonosabban.

A színpadon elsőként Vastag Csaba produkcióját láthattuk. Stílusosan egy igen közkedvelt és nagyszerű dallal, Bon Jovi, It’s My Life című slágerével indította az estét. Ezt követve a szombati adás főszereplői, a Summer Sisters csillogtatta meg énektudását. Egy klasszikus AC/DC dallal bizonyíthatták be, hogy a tőluk távol álló műfajban is megállják a helyüket.

X Factor - A Summer Sisters nem kapottt újabb esélyt

Sorra csendülhettek fel a jobbnál jobb dalok. Takács Nikolas például a Purple Rain című Prince slágert énekelte el. A Non Stop a Rocky filmek egyik betétdalát, az Eye Of The Tigert alakította át a közönség nagy örömére. Janicsák Vecát is új oldaláról ismerhettük meg, miközben Christina Aguilera, Fighter c. dalát adta elő. A betegségből lábadozó Szabó Mariann végre kedvenc stílusában énekelhetett. Választása egy Foo Fighters nótára esett.

Király L. Norbi ismét hozta a szokott formáját. Most éppen egy Robert Palmer dalban mutathatta meg egyéni előadásmódját. A zsűri a múltkori neheztelés után újra kiállt Norbi mellett, és újra gratuláltak a remek produkcióhoz. Idővel azért be kell majd látniuk, hogy Norbi kétségtelenül remek előadó és egy szórakoztató figura, de énektudásban elmaradt nagyon sok versenytársától.

Vastag Tamás ezúttal nagyon mellényúlt. Mármint a zsűri együttes véleménye alapján. Ugyanis a népszerű Edda szerzeménnyel nem igazán sikerült meggyőznie a szigorú ítészeket. Ha őszinték akarunk lenni, be kell látnunk, igaza volt a mentoroknak! Shodeinde Dorka és Wolf Kati ezúttal is mintha kicsit kevesebbet nyújtott volt, mint amennyit valójában tudna. Az újdonsült anyuka egy Police slágert, Wolf Kati pedig egy Evansecence dalt választott. Jó volt mindkettő, de mégis mintha valami hiányzott volna.

A szavazás alatt a döntősökön kívül, a konkurens Megasztár egykori üdvöskéje, Tóth Gabi lépett fel az X Faktor színpadán. De volt Megasztáros ide vagy oda, az idő egyre fogyott, lezárult a szavazás és a végeredmény mindenkit meglepett! A két párbajozó fél, a sokak által kedvelt Janicsák Veca és a múlt héten megmenekülő Summer Sisters volt.

Mindhárom lány szívét lelkét beleadta a produkcióba és elképesztő előadással rukkoltak elő. De Janicsák Veca előadásában sokkal több minden volt. A fiatal lány szinte leénekelte a nem kevésbé tehetséges testvérpárt a színpadról. Ezt a zsűri is érzékelte, és végül úgy döntöttek, hogy ezen az estén Malek Miklós versenyzőinek, a Summer Sistersnek kell búcsúznia.

engyus

2010. 11. 03. 0:59

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Summer Sisters nem kapottt újabb esélyt cikk képei
X Factor - A Summer Sisters nem kapottt újabb esélytX Factor - A Summer Sisters nem kapottt újabb esélyt