Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Dupla premier a Dunán

Napoleon Boulevard - Dupla premier a Dunán

Vincze Lilla idén ünnepli 25. születésnapját a Solaris zenekarral, ahol az ajándékot ezúttal nem az ünnepelt fogja kapni. Az esemény dupla premiert ígér, hiszen mindkét zenekar debütáló albummal drukkol elő. A Napoleon Boulevard zenekar a Solarissal fogja ünnepelni 25. szülinapját a Vouge hajón 2010. november 7-én vasárnap 16 órakor.

Kérlek ne félj!

Lilla „ex” csapata a Solaris (akik annak idején az énekesnővel bővülve lett Napoleon Boulevard) úgyszintén idén ünnepli 30. évfordulóját, és ennek apropójaként egy igen emlékezetes koncert DVD-vel lepik meg a nosztalgiára éhezőket.

Az 1995. novemberben Los Angelesben felvett koncert anyag video-változatát eddig kizárólag külföldön forgalmazták, így csak a „Live in Los Angeles” című dupla CD lemez került a hazai boltokba. Az évforduló tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy a kimaradt film most eljusson a magyar közönség elé is.

Napoleon Boulevard - Dupla premier a Dunán

Ahogy ígértük a szülinapi partyn dupla premierre számíthatunk, hiszen az idei évben a Napoleon csapata sem unatkozott. A koncert sorozatok alkalmával Lilla bizonyította, hogy képes újra és újra megújulni, alternatív zenei irányzatokkal a régi slágereket áthangszerelni és teljes mértékben felpörgetni. A csapat idén 25 éves lesz és ebből az alkalomból egy vadonatúj Napoleon Boulevard CD-t dobnak a piacra, 10 vadonatúj dallal, melynek borítója ma került ki a nyomdákból.

A két anyag közös megnyitóján most te kapod az ajándékot, hiszen még a boltokba kerülés előtt megszerezheted a lemezeket, ha regisztrálsz az info@napoleonboulevard.hu és az info@solaris.hu e-mail címen és részt veszel 2010. november 7-én vasárnap a Vouge állóhajón, a 16 órakor kezdődő dupla premier partyn.

Bius

2010. 11. 03. 11:38

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 06. 18:07
MI EZ A SOK BAROMSÁG AMIT EBBEN A CIKKBEN ÖSSZEHORDTAK?
Vendég 2010. 11. 06. 18:12
Lilla nem a Solarissal ünnepli a 25.évfordulót,hanem a Napoleon Boulevardal. A Solaris az nem Lillának az ex csapata!!! Egyik zenekarnak sem most jelenik meg a debütáló albuma,azon már régen túl vannak! Ilyen sok hülyeséget egyetlen cikkben már régen olvastam!
Vendég 2010. 11. 06. 18:14
KÖNYÖRGÖM AKASSZUK FÖL A CIKK ÍRÓJÁT!!!
Vendég 2010. 11. 06. 18:24
Na nem, Lilla áthangszerelte a régi számokat! Nem az együttes? Ezt valami óvoda pedagógus írta, vagy iskolai, ez a kérdés válasszatok! Mindjárt megharapom a farkamat! IRGUMBURGUM! Osztályoztam: 1 ALÁ
Vendég 2010. 11. 06. 20:01
Sok a tárgyi tévedés, és erősen hat a fogalmazásgátló, de mi azért ÖRÜLÜNK!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Dupla premier a Dunán cikk képei
Napoleon Boulevard - Dupla premier a DunánNapoleon Boulevard - Dupla premier a Dunán