Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nem magyar lesz a legjobb európai!

MTV Europe Music Awards - Nem magyar lesz a legjobb európai!

Másodszorra sem sikerült. A várakozásnak megfelelően a The Kolin nem jutott be a szűk ötös mezőnybe, így a magyar trió számára befejeződött a küzdelem az MTV Europe Music Awards Legjobb európai előadó (Best European Act) kategóriájában.

A Legjobb magyar előadó díjért az idén a Hősök, a Kiscsillag, a The Kolin, a Nemjuci és a Neo indult. Akárcsak 2009-ben, ezúttal is a The Kolin kapta a legtöbb szavazatot a közönségtől, ezzel övé lett az elismerés és a jog, hogy Magyarországot képviselje az összeurópai megmérettetésben.

A második fordulóban a The Kolinra és az egyes országok győzteseire tegnapig lehetett szavazni. A mezőny öttagúra szűkült, amelyben a lengyel Afromental zenekar, az Eurovíziós Dalfesztivál 2008-as győztese, az orosz Dima Bilan, a spanyol Enrique Iglesias, a román Inna és az olasz Marco Mengoni biztosította a helyét. Mostantól csak rájuk lehet szavazni, s aki közülük a legtöbb voksot kapja, elnyeri a Legjobb európai előadó díját. Az elismerést 2008-ban alapították, akkor a török Emre Aydin diadalmaskodott, tavaly pedig a szintén török maNga együttes vitte el a pálmát.

MTV Europe Music Awards - Nem magyar lesz a legjobb európai!

Az MTV Europe Music Awardsot, a legrangosabb európai könnyűzenei díjak kiosztóját vasárnap este a madridi Caja Mágica arénában tartják.

Puha József

2010. 11. 05. 3:31

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nem magyar lesz a legjobb európai! cikk képei
MTV Europe Music Awards - Nem magyar lesz a legjobb európai!MTV Europe Music Awards - Nem magyar lesz a legjobb európai!