Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra úton a Tankcsapda

Tankcsapda - Újra úton a Tankcsapda

A mozgalmas nyári hónapokat követően, másfél hónapos pihenő után november 13-tól újra koncertezik a Tankcsapda! A Tele a Tankot 2010 Téli turné keretében Szlovákiába és Dublinba is ellátogat a banda. Az ajkai koncertük pedig jótékony célt szolgál: a teljes bevételt a vörösiszap-károsultaknak ajánlják fel.

A nagy fesztiválszezon zárásaként, szeptember 16-án jelent meg a Tankcsapda pályafutásának eddigi legnagyobb koncertjét bemutató dupla DVD. A 2009-es Sziget fesztiválos jubileumi koncertről tizenhét kamerás felvétel készült; hatalmas látványos show keretében akkor az együttes 20. születésnapját csaknem negyvenezer rajongó ünnepelte a debreceni zenészekkel. A DVD megjelenését pár hetes pihenő követte, ám ennek mostantól vége, az elkövetkezendő két hónapban számos helyen látható még év végéig a zenekar.

Tankcsapda - Újra úton a Tankcsapda

„December 31-ig nyolc koncerten lehet látni bennünket - mondta Lukács Laci. Szlovákiában és Dublinban is játszunk, és nagyon fontos, hogy december 10-én, Ajkán jótékonysági koncertet tartunk a vörösiszap-katasztrófában kárt szenvedett emberek megsegítéséért! A történtek kapcsán nagyon sokan fogtak össze, hogy - különböző módon, de – segítséget nyújtsanak mindazoknak, akik az ipari és környezetei katasztrófa miatt nehéz helyzetbe kerültek. A saját eszközeinkkel, a zenével és - nem utolsó sorban a decemberi koncertsorozat főtámogatójának, a MOL-nak a hathatós segítségével - igyekszünk a magunk módján mi is kivenni a részünket az országos összefogásból. A december 10-ei ajkai koncert TELJES BEVÉTELÉT jótékony célra fordítjuk, ezért arra bíztatunk mindenkit, hogy jöjjön el erre a koncertre és a belépő megvásárlásával segítsen, hogy minél több pénzt tudjunk átadni azoknak, akiknek most valóban nagy szükségük van minden támogatásra! Bízunk benne, hogy a „sok kicsi - sokra megy” elv itt is érvényesül és közösen, valódi és kézzel fogható segítséget nyújthatunk!”

A Tele a Tankot 2010 koncertsorozat december 18-án zárul Budapesten a Syma Csarnokban!

TANKCSAPDA „TELE A TANKOT 2010 TÉL”
11.13. Karva (SK) Kultúrház
11.14. Budapest Fridge Fesztivál
11.27. Dublin (IRL) Crawdaddy
12.03. Pécs Zion*
12.04. Szombathely Oladi Ámk*
12.10. Ajka Kaszinó* SEGÉLYKONCERT
12.11. Kecel Sportcsarnok*
12.18. Budapest Syma Csarnok*
*Vendégzenekarok: Wisdom – Hangtapasz
Jegyelővételi és további információ: www.tankcsapda.com

2010. 11. 07. 12:50

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 09. 18:22
Ezt ma készíthette! HALLANI. :-/ Szegény "Csé" - az immun... ;-/ Képzelje! Hallottam, ezt a "somogyi Gizi" a vigyorgós adta fel ma du.! = Lakótársat keres egy hölgy, szép környezetben lévő házába. A jelentkező lehetőleg vidám természetű, káros szenvedélyektől mentes legyen. 0036 30 854 97 03 (ha magának toboroz ismét?) Elhasználta az előző ilyen módon szerzett muravidéki emberét-pasasát!? :))))
Vendég 2010. 11. 09. 18:23
ha mai, akkor mié' ilyen hátul kezdte? ;-o

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra úton a Tankcsapda cikk képei
Tankcsapda - Újra úton a TankcsapdaTankcsapda - Újra úton a Tankcsapda